Udruženje Kreativna Fabrika raspisalo je konkurs za samostalno izlaganje radova u 2019. godini

Datum objave:07.02.2019

Pročitano:870 puta

Lokacija: Beograd

Udruženje Kreativna fabrika u okviru projekata: DosijeUmetnik poziva sve zainteresovane umetnike, kako afirmisane, tako i neafirmisane, kao i studente umetničkih škola i fakulteta, da se prijave za samostalno izlaganje u 2019. godini u okviru ovog projekta. Konkurs je otvoren za izlaganje do kraja 2019. godine. ( cele godine )

 

 

Pozivamo i umetnike koji su već izlagali kod nas u starom prostoru u Lominoj ulici, da se prijave za izlaganje u novom prostoru u Resavskoj 24, u Art kafe galeriji Tuluz Lotrek. 

Za izlaganje će biti odabrana po 2 umetnika, u jednom mesecu, koji ce svoje radove predstavljati u trajanju od 14 dana.  

Cena izlaganja za period od 14 dana je 4500 rsd. Plaćanje kotizacije se vrši, ukoliko prođete žiriranje, na dan predaje radova. 

 Svi zainteresovani umetnici treba da pošalju prijavu na mail: kreativnafabrika@gmail.com

 Prijava treba da sadrzi sledeće podatke:


1. Ime i prezime autora


2. Mesto prebivališta


3. Br. telefona i email adresa


4. Broj radova i njihova tehnika ( crtež, slika, grafika, digitalna grafika, fotografija, dizajn, strip, ilustracija, skulptura...)


5. Nazivi dela i njihove dimenzije


6. Fotografije svojih radova ( od 5 do 10, JPG formata u rezoluciji do 200dpi) i cene


7. Opis postavke izložbe( kako su radovi opremljeni za izlaganje)


8. Kratku biografiju.


 

Radove je potrebno opremiti za izlaganje (uramiti ih ili kaširati, I OBAVEZNO STAVITI ZAKAČKU na sredinu rada ili provući žicu ukoiiko je rad uramljen na dve zakačke).

Pristigle prijave razmotriće Umetnički savet galerije. Rezultati će biti dostavljeni na Vašu email adresu.

 Umetnički savet galerije čine: Ana Marinović – dipl. grafičar ( samostalni umetnik, član slikarsko – grafičke sekcije ULUPUDS-a)


Edvina Romanovic-Hudeckova – magistar likovnih umetnosti


Igor Markišić - master na odseku grafika i knjiga


Milena Mitrović – dipl. grafički dizajner i MA visual design-a


Biljana Ćalić – predsednik udruženja Kreativna fabrika (Press KreativnaFabrika) 

Organizatori izložbe obezbeđuju prostor za izlaganje, kačenje radova, medijsku promociju, izradu plakata kao i potvrdu udruženja Kreativna fabrika o izlagnju. Izlagač može, po sopstvenoj želji, o svom trošku, da izradi katalog ili vizitkarte.

Organizator ne snosi troškove nadoknade štete, ukoliko dođe do oštećenja radova, a oni nisu adekvatno i kvalitetno opremljeni za izlaganje.( stabilne zakačke, dobro fiksirane, ovo se naročito odnosi na clip ramove, čije su zakacke prilično nestabilne i lako spadaju).

Prijavljivanjem na konkurs prihvatate sve uslove organizatora izložbe, koji su navedeni u konkursu.

 

Projekat DosijeUmetnik je projekat udruženja Kreativna fabrika, koji postoji već osam godina i koji ima za cilj promovisanje umetnika i umetničkog stvaralaštva. Umetnici čiji rad promovišemo su iz domena likovnih i primenjenih umetnosti, studenti umetničkih fakulteta, samostalni umetnici, kao i neafirmisani slobodni umetnici. Projekat DosijeUmetnik održava se od decembra 2010. Do sad je radove predstavilo preko trista umetnika.( slikara, grafičara, fotografa, dizajnera i vajara...)


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :