Udruženje Kreativna Fabrika raspisalo je konkurs za kolektivno izlaganje na ArtApstrakt 2019.

Datum objave:15.06.2019

Pročitano:2416 puta

Na konkurs je potrebno poslati:

Do 2 predloga radova u JPG formatu i lične podatke sa umetničkom biografijom na email adresu: kreativnafabrika@gmail.com, sa naslovom "za ArtApstrakt ", najkasnije do ponoci 21. Juna 2019. godine.

Fotografije radova je potrebno poslati u jpg. formatu, u rezoluciji 300 dpi i popuniti podatke po dole priloženoj tabeli:

Autor: Ime, prezime
Godina rođenja:
Kontakt: email,tel.,adresa, grad
Nazivi dela: Godina nastanka: Tehnika, medij, dimenzije, cena rada

Imena odabranih autora biće objavljena do nedelje 23. juna, putem e mail-a koji dostavite. Izložba će biti otvorena u Art galeriji kluba Tuluz Lotrek, koja se nalazi u Resavskoj ulici br.24 u Beogradu. O tačnom terminu otvaranja izložbe izlagači će biti nakandno obavešteni.

 Dozvoljene su sve tehnike: crtež, slika, akvarel, grafika, fotografija, digitalni radovi, kolaž,...skulpture, mozaik, keramika...

Participacija
Participacija za izložbu, u koju je uračunata cena pripreme i štampe kataloga je 700 rsd za umetnike koji dostavljaju i preuzimaju radove iz galerije, 900 rsd za umetnike koji radove šalju iz Srbije.

Umetnici koji šalju radove, snose troškove poštarine za povratak radova.Radovi koji prođu žiriranje moraju biti uramljeni ili adekvatno opremljeni - dobro kaširani ( nemojte uramljivati radove u klips ramove, pošto su nestabilni i lako lomljivi.) Radovi treba da budu na jednoj zakački, na tačno izmerenoj sredini rada. Ukoliko rad ima dve zakačke, molimo Vas da provučete žicu kroz njih, kako bi se mogli okaciti na jednu. Organizator ne snosi odgovornost u slucaju oštete rada, ukoliko rad nije bio kvalitetno opremljen!

Umetnici koji prođu žiriranje u obavezi su da donesu radove u zakazanom roku u galeriju Lotrek. Umetnici koji ne žive u Beogradu sami snose troškove slanja radova i troškove vraćanja. Galerija ne snosi odgovornost ukoliko dođe do oštete radova prilikom transporta istih, niti ukoliko dođe do oštećenja usled neadekvatnog opremanja radova za izlaganje.

Prijavljivanjem na konkurs prihvatate sve uslove organizatora izložbe, koji su navedeni u konkursu.

Udruženje Kreativna Fabrika ima za cilj promovisanje umetnika i umetničkog stvaralaštva. Umetnici čiji se rad promoviše su iz domena likovnih i primenjenih umetnosti, studenti umetničkih fakulteta, samostalni umetnici, kao i neafirmisani slobodni umetnici. Kreativna fabrika je u okviru projekta DosijeUmetnik organizovala preko 250 samostalnih izložbi kao i više kolektivnih izložbi .


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :