Barutana klub Beograd

Učite od najboljih: Kurs PRODUKCIJA ELEKTRONSKE MUZIKE by Gramophonedzie

Datum objave:10.11.2015

Pročitano:6873 puta

Elektonska muzička scena u Srbiji raste i razvija se svakim danom. Baš zato na SAE Institututu u Beogradu organizuje se kurs produkcije elektronske muzike. Ovaj kurs će vodiće Marko Milićević a.k.a. GRAMOPHONEDzIE , a polaznici će moći da testiraju najnoviju opremu i softvere.

 

Učite od najboljih: Kurs PRODUKCIJA ELEKTRONSKE MUZIKE by Gramophonedzie | SAE Institut

Marko Milićević - Gramophonedzie, jedan je od najuspešnijih producenata elektronske muzike u regionu. Najpoznatiji je po svom hitu iz 2010. godine - "Why don’t you", koji je dostigao dvanaesto mesto na “UK Singles Chart”, a dobitnik je i nagrade "Best Adria Act" MTV EMA iste godine.

Marko veruje da će na ovom kursu preneti svoje znanje i iskustvo na nove talente i kaže:

Kurs bi trebalo uskoro da krene na SAE institutu i veoma se radujem tome jer ga doživljavam kao mesto gde ću moći da pravim muziku zajedno sa vise novih ljudi koji su zapravo moji studenti, ja to tako vidim. Sa druge strane, ja se tu okušavam u ulozi predavača i velika mi je želja da prenesem iskustvo tim ljudima, da im kroz direktnu praksu pokazem sve tajne koje znam. Uz nadu da će mozda baš neko od njih biti nova zvezda svetske elektronske scene, a da sam tog nekog bas ja naučio ili inspirisao da postigne svoj cilj. Bio bih vrlo ponosan da se to desi.

Više informacija o kursu možete videti na: https://belgrade.sae.edu/rs/course/25801/Produkcija_elektronske_muzike


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :