Barutana klub Beograd

U prodaju puštene ulaznice za Modular Journey w/ Regal

Datum objave:26.07.2017

Pročitano:3402 puta

Lokacija: Drugstore

Ulaznice za septembarsku Modular Journey žurku, prvo gostovanje španskog di-džeja i producenta Regala u Srbiji, jutros su puštene u prodaju. Ograničen kontigent karata po poklon ceni od 490 dinara, biće dostupan do petka, 28. jula. 

 

Iste noći, u Drugstore-u, biće održan Modular Journey PROMO PARTY, uz gosta iz Rima Alex Dolby-ja. Osim njega, ovom prilikom nastupiće i TKNO, Timmy Mendeljejev i Nemanja Godjevac.

 


Do petka, ove ulaznice moći će da se kupe u svim prodajnim centrima Eventima, kao i da se rezervišu online putem www.eventim.rs.


Nakon 28. jula, i PROMO PARTY-ja, Modular Journey promo period prolazi, a ulaznice će poskupeti za 300 dinara.

Informacije o svim narednim poskupljenjima cena ulaznica mogu se pronaći na zvaničnom Fejsbuk događaju septembarskog Modular Journey-ja.


Alex Dolby prvi put u Beogradu ovog petka


Ovog petka, PROMO PARTY septembarskog Modular Journey događaja, osim što će označiti kraj promo perioda za kupovinu ulaznica, biće i prilika da Tauten ekipa prvi put u Beogradu ugosti Alex Dolby-ja. Italijan, gazda rimskog Affekt kluba (i istoimene etikete), u svoj klub dovodi krem svetske tehno scene, od Jeff Mills-a do Rebekah-e, a 28. će nam se predstaviti beskompromisnim tehno zvukom u Garden-u kluba Drugstore.

 


Dolby-ju će se ovom prilikom pridružiti Tauten label boss - TKNO. Osim Dolby-ja firstcomer-i noći biće i Timmy Mendeljejev i Nemanja Godjevac, koji će prvi put zasvirati pred publikom Drugstore-a.

 

Još od osnivanja 2014. godine, Tauten etiketa se trudi da svojoj publici predstavi jedinstvenu kombinaciju više i manje poznatih imena svetske tehno scene. Svoj cilj Tauten postiže izdanjima i organizacijom žurki, a ovaj PROMO PARTY biće jedan od načina da, osim Italijana Alex Dolby-ja, publika jednog od najboljih klubova Balkana upozna i dva domaća imena s kojima se još uvek nije susrela.


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :