U prodaji je novi broj magazina LICEULICE

Datum objave:05.09.2016

Pročitano:3319 puta

Fond Liceulice i u otežanim uslovima uspeo je da prikupi minimum sredstava potrebnih da se objavi novi, dugo pripremani 32. broj istoimenog magazina, koji, kao što je već dobro poznato, prodaju osobe sa margina našeg društva. 

 

Novi broj magazina Lice Ulice / Ilustracija: Sanja Stojkov

Liceulice uvek ima jednu noseću temu, a ovaj put je to feminizam, kome se u današnje vreme moramo iznova i iznova vraćati. Ponovno otvaranje debata o abortusu i pravu na izbor, uporno odbijanje nadležnih da se pozabave diskriminacijom u školskom sistemu, te sve češći slučajevi dramatičnog nasilja prema ženama, teraju nas da ispočetka osvajamo neke slobode za koje smo mislili da su davno osvojene. Pored glavne teme, u novom broju možete pročitati i čitav niz tekstova u našim redovnim rubrikama koje se bave održivim razvojem, građanskim aktivizmom, odbranom javnog interesa i drugim temama od značaja za jedno društvo.

 

Liceulice: Podrška je važna

Podržite Liceulice! Kupujte magazin od uličnih prodavaca, jer kupujući Liceulice pomažete mnogima, a čitajući Liceulice pomažete sebi. Ako živite u gradu u kom se magazin ne prodaje, to ne znači da nas ne možete podržati: potražite na njihovom sajtu i Facebook stranici informacije o tome kako da se pretplatite i dobijate magazin na kućnu adresu.

Ukoliko vam je stalo da ovaj program opstane, i nastavi da bude jedini oslonac za mnoge osobe koje nemaju drugih mogućnosti da zarade za život, donirajte novac u skladu sa svojim mogućnostima, poručite od nas majicu iz kolekcije Štenderaj, ili ih podržite na neki drugi način. Jer podrška je važna.


vrh strane
Tagovi:
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :