U Berghainu zabranjeni kućni ljubimci?!

Datum objave:24.02.2015

Pročitano:6256 puta

Berghain je jedan od najpoznatijih berlinskih underground klubova kog prati reputacija da je u njemu sve dozvoljeno, osim fotografisanja. Dužina reda za provod u ovom klubu ide i do nekoliko desetina metara bez obzira na neizvesnost ulaska jer ne postoji recept koji će obezbediti siguran ufur.

 

U Berghainu zabranjeni kućni ljubimci?! | Berlin Clubbing

 

Mnogi čekaju satima da bi kada konačno stignu pred kapije klupskog underground carstva bili odbijeni. Ovaj scenario nedavno se dogodio Felixu Da Housecatu koji je takvim izborom frontmena Berghaina bio krajnje revoltiran te je svoj bes vrlo javno istakao na Twitteru. Gnevni postovi su se samo nizali, a Felix je nailazio i na podršku, ali i na neodobravanje svojih fanova i kolega.
 

Berghain: Berlinski klub zabranio ulaz kućnim ljubimcima?! | Berlin Clubbing | Felix Da Housecat

 

Berghain: Berlinski klub zabranio ulaz kućnim ljubimcima?! | Berlin Clubbing | Felix Da Housecat

 

Isto tako, par meseci ranije ni Rex the Dog nije uspeo da uđe u popularni berlinski noćni klub, pa nas to navodi na pomisao da možda Berghain ima nešto protiv kučnih ljubimaca? :)

 

U Berghainu zabranjeni kućni ljubimci?! | Berlin Clubbing

U svakom slučaju, Berghain je pokazao da se selekcija njihovih posetilaca ne vrši na osnovu popularnosti i bitnosti, već po specifičnosti svake individue u datom trenutku. Iskustvo koje se nudi unutar prostorija ovog kluba dovoljno je jedinstveno i snažno da nema potrebe da se pravi razlika između poznatih ličnosti i ’običnih’ ljubitelja klabinga.

Izvor: https://storify.com/jcrbcn/felix-da-housecat-rage-against-berghain


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :