Twin Peaks zvezda Chrysta Bell stiže u Beograd

Datum objave:06.10.2017

Pročitano:2768 puta

Datum održavanja: 30.11.2017

Lokacija: KC Grad, Beograd

Muza Dejvida Linča promoviše novi album na Paralel festivalu

Zvezda najnovijeg Twin Peaks serijala i muza Dejvida Linča (David Lynch), talenovana muzičarka, glumica i model - Krista Bel (Chrysta Bell), dolazi u Beograd, sa svojim bendom, u okviru aktuelne jesenje turneje na kojoj promoviše novi album „We Dissolve".

 

Twin Peaks, Chysta Bell

U Twin Peaks-u, Belova se pojavljuje kao FBI agentica Temi Preston (Tammy Preston) i naravno, kao i sve Linčove dive, izgleda kao prava "femme fatale".  Ipak Krista Bel nije samo fascinantna pojava, već i talentovana muzičarka, pa je kritičar časopisa NME opisao njen poslednji album slikovito: "Kao da Lana Del Rej peva pesma Serža Gejnsbura."

 

Njena muzika spada u žanr opisan kao "dreamy pop", a na njenom novom albumu, prisutan je i jak uticaj bristolske scene i sastava poput Massive Attack i Portishead, a ni ljubitelji džeza i soula, takođe neće ostati zapostavljeni.
Posle dve ploče koje je snimila s Dejvidom Linčom, ovoga puta sarađuje sa Džonom Perišom, koji stoji iza briljantnih albuma PJ Harvey i sastava Sparklehorse i Giant Sand i shodno tome, ima znatno eklektičniji zvuk nego ranije.
Pored zanosne Kriste Bel, koja peva i svira gitaru, a čjii nastup Dejvid Linč opisuje rečima "Ona izgleda i peva kao san, san koji se ostvaruje"..., bend čine i Kristofer Smart (Christopher Smart) bas gitara i vokal, Henson Kol (Hanson Cole) gitara i Džejson Altman (Jayson Altman) bubnjevi.

Krista Bel će sa svojim bendom nastupiti u Kulturnom centru Grad, u četvrtak, 30. novembra, od 21 sat, u okviru muzičkog dela Paralel festivala.

Ograničena količina karta, po specijalnoj ceni od 800 dinara, je u pretprodaji na svim Eventim mestima.
 


vrh strane
Tagovi:
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :