Tubular: Adidas predstavio novu modnu ikonu!

Datum objave:16.10.2015

Pročitano:7188 puta

By:Barbara Garčević

Lokacija: Klub Drugstore, Beograd

Nakon velikih evropskih gradova, nova modna ikona adidas Originals predstavljena je i u Srbiji. Beogradska publika je imala jedinstvenu priliku da prisustvuje promociji nove adidas patike – Tubular.

 

Tubular: Adidas predstavio novu modnu ikonu! | Klub Drugstore | Beograd 2015

 

U originalnom ambijentu kluba “Drugstore” prikazan je film čiji su glavni protagonisti, "parkuristi", na simboličan način predstavili sve karakteristike ovog novog modela patika. Centralni događaj večeri bio je performans plesne grupe poznate beogradske koreografkinje Ivane Tabori Obradović, čiji su akteri na originalan način dodatno približili prisutnima stil koji sa sobom donosi Tubular. Muziku su puštali DJ Rahmanee i Necone.

 

Nova patika je izbor kako kreativnih ljudi širom sveta, tako i brojnih ličnosti iz urbanog života Beograda i regiona, među kojima su: džez muzičar Vasil Hadžimanov, umetnik Viktor Kiš, mladi glumac Slaven Došlo, grafiti umetnik Andrej Žikić Artez i pevačica Ida Prester, pevačica Sara Jo, glumica Jelisaveta Orašanin, fitnes instruktor Emil Pavelkić. Događaju su prisustvovale i brojne ličnosti iz javnog i kulturnog života, kao što su pevač Marko Louis, poznati voditelj Jugoslav Pantelić, režiser Nikola Ljuca, mlade glumice Maja Šuša, Milica Majkić i Matea Milosavljević, Nenad Radujević, Maja Uzelac, pevač Mirko Luković, reperi Struka i Ikac, modna dizajnerka Jovana Marković, DJ Dejan Milićević, i mnogi drugi.

 

Tubular: Adidas predstavio novu modnu ikonu! | Klub Drugstore | Beograd 2015

Tubular je nova urbana obuća za jesen/zimu, savršeno dizajniran spoj funkcionalnosti i estetike. Stvoren od strane najkreativnijih umova brenda, svoju originalnost nalazi u svetu sporta i kanališe je kroz smelu novu siluetu koja je aerodinamična i čvrsta.

Tubular je odraz kreativne, inovativne filozofije adidas Originals brenda. Prefinjen, prilagodljiv i udoban, ovo je hrabar novi pravac dizajna patika karakterističan za brend sa tri crte.


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :