Barutana klub Beograd

Tuborg Green Fest - Pušteno poslednjih 5.000 ulaznica za Tuborg Green Fest

Datum objave:27.04.2009

Pročitano:4005 puta

Nakon što je rasprodato svih 30.000 ulaznica za ovogodišnji Tuborg Green Fest, kapacitet je proširen i u prodaju je pušteno dodatnih 5.000 ulaznica.
 
U filijalama Erste banke i Gigstix prodavnicama prodaju se ulaznice za VIP tribinu i parter, dok je fan pit rasprodat. Ulaznice za parter koštaju 2990, a za VIP tribinu 7500 dinara.


 
Najveći broj prodajnih mesta nalazi se u filijalama Erste banke na šest lokacija u Beogradu, dve u Novom Sadu, i po jednoj u Nišu, Kragujevcu, Subotici i Zrenjaninu.
 
Dve Gigstix prodavnice se nalaze u beogradskoj koncept radnji Supermarket i novosadskom tržnom centru Pariski magazin. Ulaznice se i dalje mogu kupiti i putem sajta Gigstix.com, a od 23. marta počela je i prodaja ulaznica van Srbije.
 
S obzirom na sve veći rast prodaje ulaznica, očekuje se da će i novi kontigent od dodatnih 5.000 ulaznica biti ubrzo rasprodat.
 
Tuborg Green Fest u Srbiji na kojem će 20. maja na Ušću pored Depeche Mode nastupiti i liverpulski bend Ladytron i elektro pankeri Motor, organizuju „The State of Exit“, „Carlsberg Srbija“ i „Live Nation“.

vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :