Barutana klub Beograd

TUBORG - Dobar provod i za SRPSKU NOVU GODINU

Datum objave:03.01.2009

Pročitano:4039 puta

By:Katarina Kostadinović

TUBORG se pobrinuo da organizuje još jednu spektakularnu manifestaciju i za doček Srpske Nove godine. Za dobar provod i energičnu muziku pobrinuće se Yves Larock, čovek koji iza sebe ima veliki  hit Rise up“.74A, Novi Beograd/. Pored njega nastupiće i “Home of la Troya Ibiza”, čiji šou čine DJ Oliver i Baby Marcelo. Mesto održavanja ovog prazničnog događaja je EXPO centar / Španskih boraca
 
Karte se u pretprodaji mogu naći po ceni od 1100 dinara, a prodajna mesta su: Bilet servis Trg Republike, Mamut, Merkator i ostala prodajna mesta IPS store-a, Eventim, CS Card Service Beogradske Arene.Yves Larock
je potpuno samouki DJ, koji je svoj uspeh doživeo zahvaljujući veoma popularnom klubskom hitu iz 2005. godine „Zookey“. Ovom numerom koja je potpisana od strane izdavačkih kuća Defected i Africanism, napravio je brilijantan spoj reggae, house i zouk ritmova i lansirao je pravo na house muzičku scenu.
Na početku 2007. godine Yves je izbacio novi letnji hit „Rise up“, pri čemu se ponovo vezao za kombinovanje reggae i house zvuka. Za ovu house numeru sarađivao je sa Jabom, reggae vokalistom i liderom grupe “Moonraisers”.
Yves Larock sebe smatra pre producentom nego DJ-em. Njegova kreativnost i strast prema muzici primećena je od strane nekih njegovih kolega, kao što su: Bob Sinclar, Pete Tong i drugi.
Ovaj Švajcarac nikada nije mogao da zamisli da će u svojoj matičnoj zemlji moći da zadađuje od DJ-inga, a danas je njegovo ime i muzika poznata širom sveta.Baby Marcelo
je najpoznatija ikona ostrva Ibiza, ali i ikona jedne od najpoznatijih večeri u klubu Amnesia - “Home of la Troya Ibiza ”. Njegov performans je ekstravagantan, u trash barok stilu, sa dosta šminke, zavođenja i glume! Studirao je mimiku, ples i par godina radio u pozorištu, dok se nije okrenuo disko klubovima i alternativnoj umetnosti. Učestvovao je u klasičnim i eksperimentalnim pozorišnim komadima, na nekoliko koncerata (kao tenor) Gregorijanske i polifonične muzike (Schola Cantorum – Rome Opera).
Baby Marcelo je učestvovao u mnogobrojnim modnim događajima i live nastupima za imena poput Kilye Minogue. Radio je kao koreograf i glavni glumac u muzičkom video klipu za projekat Virgin Records-a “Divine Works-Ancient Person of My Heart”, režisera Peter Scammel-a. Izdao je nekoliko singlova - “La Hormona dell’Amore”, “Trabajame”…Pored svetske turneje i promocije žurke “La Troya Asesina”, Baby Marcelo uvek ima još mnoga druga iznenađenja i za muzičku industriju i za same ljubitelje elektronskog zvuka.

DJ Oliver
rođen je Barseloni i već par godina živi na Ibici. Rezident je u svetski poznatom klubu Amnesia, svake srede na party-ju SPACE IBIZA i četvrtkom na "Home of la Troya Ibiza"- najluđom i najpoznatijom žurkom na Ibizi. Ovi nastupi DJ Olivera popeli su na mesto najprepoznativijeg Španskog DJ-a na internacionalnom nivou. Oliverova DJ karijera u proteklih par godina donela mu je nominacije u različitim kategorijama DJ Mag-a ( Best DJ, Best House DJ, Best Compilation Album, Best Ibiza resident DJ), nakon čega je osvojio nagradu za Best Ibiza Resident DJ.
Kao producent, DJ Oliver izbacio je 10 kompilacijskih i 15 maxi albuma (“Supreme (I Want You)”, “I Wanna Feel” “Love House“, Change The World”, “El Peruano”, “Free My Soul”, I njegova najnovija produkcija “Misteriosa” sa Roger Sanchez-om). Produkcija ovog Španskog DJ-a dospela je i do filmskog platna radeći muziku za film italijanskog režisera Gabriele Salvatores-a “Amnesia” i film ”El Sueño de Ibiza”. http://www.djoliver.com
 

vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :