Barutana klub Beograd

Tuborg Colors Izazov: Obojite leto TUBORG BOJAMA ZABAVE!

Datum objave:27.04.2015

Pročitano:9463 puta

By:Milica Čule

Lokacija: Srbija

Želite na Roskilde ili Exit? Budite kreativni! Obojite leto Tuborg bojama zabave! Nova kampanja Tuborg boje zabave i ove godine je pokretač najbolje zabave i ludih letnjih provoda.

Ove sezone Tuborg je lansirao jedinstvene pull off zatvarače, otišao korak dalje i podigao zabavu na još viši nivo. Zatvarači su u pet šarenih boja i emocija zabave - Play, Feel, Share, Sing, Dance! Sakupite sve boje i budite kreativni, jer možda baš vi osvojite besplatan put u Dansku na kultni festival Roskilde ili na Exit.

 

Tuborg Colors Izazov: Obojite leto TUBORG BOJAMA ZABAVE! | Tuborg boje zabave | Srbija | 2015

Onaj ko osvoji putovanje na Roskilde u Kopenhagen dobija ceo besplatan aranžman za sebe i prijatelja. Dakle, besplatan prevoz, smeštaj i karte za sve dane! Drugi najkreativniji učesnici svake nedelje će biti nagrađivani sa kompletom karata za Exit, prevozom i smeštajem! Svaki učesnik će biti nagrađen, dobijaće dnevnu nagradu – Tuborg naočare ili paket Tuborg proizvoda.

 

Tuborg Colors Izazov: Obojite leto TUBORG BOJAMA ZABAVE! | Tuborg boje zabave | Srbija | 2015

Ima li boljeg povoda da obojite leto Tuborg bojama zabave?

Nagradni konkurs Tuborg Colors Izazov traje od 1. majado 7. juna. Sve što je potrebno je da sakupljate Tuborg pull off čepove i pratite Tuborg facebook stranicu (facebook.com/TuborgSerbia) kako biste saznali više informacija o učešću na nagradnom konkursu. A možete i da “zavirite” u inovativne ideje onih koji su već obojili leto Tuborg bojama zabave.

TUBORG – STAY TUNED!


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :