Barutana klub Beograd

Tube & Berger i Coyu na Kalemegdan Summer Festivalu

Datum objave:28.03.2015

Pročitano:5261 puta

Datum održavanja: 28.08.2015

Lokacija: Kalemegdan, Beograd

Kalemegdan Summer Festival uz podršku Heinekena predstavlja planetrano popularni DJ dvojac, Tube & Berger, koji je svojim megahitom „Imprint of pleasure“ osvojio milione slušalaca širom sveta i Coyu-a, čija izdavačka kuća „Suara music“ važi za najistaknutiju kada je u pitanju techno i house muzika. Oni će se svojim vrelim, tropskim bitovima, beogradskoj publici predstaviti na Kalemegdan Summer Festivalu, gde će nastupati na poslednjem od tri velika događaja, Tropical Inn-ukoji će biti obeležen u znaku “Suara Night”-a, 28.avgusta.

 

Coyu | by Sandra Blanquez | Kalemegdan Summer Festival | 2015

Coyu | by Sandra Blanquez

 

Iako školski autobusi nisu uobičajna sredina za nastajanje muzičkih dostignuća, oni su upravo mesto na kojem su se upoznali Arndt Roerig i Marko Vidović, inače poznatiji kao Tube & Berger. Tada, na početku svog prijateljstva, nisu ni slutili da će 15 godina kasnije važiti za najtraženiji DJ duo, sa hvaljenim studijskim albumom i preko 25 miliona YouTube pregleda.
„Uvek kažemo da je važno unositi izmene u svoj stil i tako ostati dinamičan i zanimljiv. Kada je deep house došao, svi smo već bili premoreni od hladnog i ne melodičnog minimala. Najednom, počelo je ubacijanje vokala i zanimljivih melodija, i shvatili smo da je deep hose upravo ono gde se pronalazimo“, kažeRoerig iz Tube & Berger-a.

 

Tube & Berger | Kalemegdan Summer Festival | 2015


Uz Tube & Berger na Tropical Inn-u nastupaće i fantastični Coyu. „On vlada Španijom“, reči su kojima jedan britanski magazin opisuje slavnog DJ i producenta Coyu. Osnivač čuvene izdavačke kuće „Suara music“, koja ogroman uspeh postiže zauzimanjem #1 mesta kako na Beatportu, tako ina Resident Advisoru, osvojio je scenu elektronske muzike svojim velikim trudom.


Coyu je još cenjeniji zbog svojih producentskih sposobnosti. Uspeh koji je postigao njegov remiks Fat Boy Slim-ovog hita „Right Here Right Now“ bio je neverovatan, dok je remiks X-Press 2 “Muzik Xpress” punio plesne podijume, zbog čega Coyu danas važi za jednog od najboljih producenata u ovom trenutku.


Kalemegdan Summer Festival,uz podršku Heinekena, koncipiran je kao veliko festivalsko leto ii podrazumeva tri sjajna događaja, koja će se u letnjim mesecima održavati na Beogradskoj tvrđavi. Prvi među njima je Happy Life, 06.juna na kome nastupaju legendarni Sharam i fantastični Jeremy Olander. Sredina leta rezervisana je za Serbia Wonderland Festival, 2. i 3.jula, čiji je glavni headliner veliki superstar današnjice Paul Van Dyk, kao i čuveni Dannic, Orjan Nilsen, Marlo i mnogi drugi.

 

Za sam kraj leta, vrele, tropske bitove donose upravo Tube & Berger i Coyu, i to na Tropical Inn, 28. avgusta.
Ulaznice za Tropical Inn mogu se naći u prodaji po ceni od 700 RSD, dok je cena paketa karata za sva tri velika događaja 2500 RSD. Karte se mogu kupiti na svim blagajnama Eventima i u prostorijama Jungle Tribe-a, Gospodar Jevremova 49.


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :