Trodnevni program u DKSG povodom Dana studenata

Datum objave:29.03.2017

Pročitano:4477 puta

Datum održavanja: 02.04.2017 - 04.04.2017

By:Marina Lučić

Lokacija: DKSG

Savez studenata Beograda i Studentski parlament Univerziteta u Beogradu, u saradnji sa Domom kulture „Studentski grad“ pripremaju trodnevni program povodom obeležavanja 4. aprila – Dana studenata.

 

Film: Drugačiji otac

 

U nedelju 2. aprila u Velikoj sali (20h) biće prikazan film „Drugačiji otac“ (Captain Fantastic). U ponedeljak 3. aprila u 18 časova u Maloj sali biće održana tribina NOVI ZAKON – NOVI SMER KRETANjA BOLONjE, dok će u utorak 4. aprila u 16.30 biti održana Svečana akademija povodom Dana studenata. Studentima će se obratiti rukovodstvo Univerziteta u Beogradu, kao i predstavnici najznačajnijih studentskih organizacija i predstavničkih tela.

Program:


Nedelja, 2. april, 20.00, Velika sala
Specijalna filmska projekcija povodom Dana studenata
DRUGAČIJI OTAC
r. Mat Ros
Savez studenata Beograda i Studentski parlament Univerziteta u Beogradu

Privrženi otac (Vigo Mortensen) posvetio je svoj život vaspitanju šestoro dece daleko od modernog sveta, duboko u izolovanim šumama na severozapadu Pacifika. Njihov idealni život prekida vest o tragičnoj nesreći koja ih primorava da napuste svoj raj i krenu na put u svet koji postavlja nove izazove.

Ponedeljak, 3. april, 18.00, Mala sala

TRIBINA: NOVI ZAKON – NOVI SMER KRETANjA BOLONjE
Savez studenata Beograda i Studentski parlament Univerziteta u Beogradu

Savez studenata Beograda i Studentski parlament Univerziteta u Beogradu, u saradnji sa Domom kulture Studentski grad, pokreću seriju tribina o visokom obrazovanju u Srbiji. Prva u nizu tribina realizovaće se u okviru programa povodom obeležavanja Dana studenata.

Teme o kojima će učesnici diskutovati su:
- prednosti i mane visokog obrazovanja u Srbiji;
- modeli unapređenja kvaliteta visokog obrazovanja;
- prioritetna delovanja u oblasti visokog obrazovanja.

Utorak, 4. april, 16.30, Velika sala

SVEČANA AKADEMIJA POVODOM DANA STUDENATA
Savez studenata Beograda i Studentski parlament Univerziteta u Beogradu

Povodom obeležavanja 4. aprila, Dana studenata Univerziteta u Beogradu, Savez studenata Beograda (SSB) i Studentski parlament Univerziteta u Beogradu (SPUB) organizuju svečanu akademiju. Na svečanosti će se studentima obratiti rukovodstvo Univerziteta u Beogradu, kao i predstavnici najznačajnijih studentskih organizacija i predstavničkih tela. Oni će se osvrnuti na istorijat ovog praznika, ali i na sve ono što su SSB i SPUB zajedničkim snagama postigli u proteklih godinu dana. Za zabavni deo programa pobrinuće se AKUD Branko Krsmanović.


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :