Barutana klub Beograd

Trodnevni doček Nove godine u Magacinu Depo!

Datum objave:16.12.2015

Pročitano:10213 puta

Datum održavanja: 31.12.2015 - 02.01.2016

By:Hana Adrović

Lokacija: Magacin DEPO, Savamala

Ako još uvek niste odlučili gde ćete za Novu - Central Dance Event rešava ne samo pitanje Dočeka i reprize, već i “reprize reprize”. Naime, Novogodišnji CDE u Magacinu Depo donosi čak 3 odlične žurke i to sve za samo 2.300 dinara!

Novogodišnja noć u Depou doneće magičnu fuziju odlične muzike i scenskih efekata, a rejveri mogu da očekuju ništa manje nego spektakl. Hedlajner u Novogodišnjoj noći biće Kamran Sadeghi koji će nas, zajedno sa Nastićem, Milosavljevićem, Milićevićem i Dragašem, povesti na magično putovanje iz stare u novu godinu, kroz harmoniju zvuka i ritma – a posle dužeg vremena Nastić i Milićević “vrteće” back2back.

 

Dejan Milicevic

 

Na reprizi Nove godine u Magacinu Depo nastupiće argentinski DJ mag Hernan Cattaneo! Nakon što je u februaru ove godine Beorađanima priredio party za pamćenje, priliku da ponovo osete ovo neverovatno klupsko iskustvo naši klaberi imaće već prvog dana nove 2016. godine u Magacinu Depo. Zajedno sa Katanjom nastupiće DJ Aćim, Audiostorm i Lea Dobričić.

 

Hernan Cattaneo

 

Drugi dan Nove godine obeležiće još jedan velikan svetske DJ scene, a pitanju je LTJ Bukem koji će u Depou nastupiti 2. januara u pratnji MC Stamine. Njima će se, u vidu domaće podrške, pridružiti DJ Flip, Feloneezy i Jackie Dagger.

 

LTJ Bukem

Požurite i nabavite svoje karte za trodnevni Central Dance Event jer je u prodaju pušten ograničen broj kompleta po ceni od 2.300 dinara koji obezbeđuje ulaz na sve 3 žurke! Takođe, u prodaji su i pojedinačne karte - regularna pojedinačna karta za Doček košta 1.200 dinara, dok je cena VIP ulaznice 1.600 dinara; regularna pojedinačna karta za Reprizu košta 1.400 dinara, a cena VIP karte za Reprizu iznosi 1.800 dinara, a još uvek je aktuelna i promo cena ulaznica za LTJ Bukema 2. januara po ceni od 600 dinara.


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :