Triple magic warm up: Wizard, Layzie i Milanko Trifunčević otvaraju Urban Bug večeras

Datum objave:09.07.2016

Pročitano:4143 puta

By:Marija Joksimović

Lokacija: Petrovaradinska Tvrđava, Novi Sad

Urban Bug Stage večeras otvaraju Wizard, Layzie i Milanko Trifunčević od 19h. Ova ekipa već ima iskustva u zajedničkim nastupima tako da nema sumnje da će napraviti savršeni warm up za sve ono što nas očekuje u nastavku večeri. U susret tom nastupu ćaskali smo sa Layziem i Milankom, a Wizard nam je utekao za odgovore, ali ne sumnjamo da sprema magiju i čaroliju za di-džej pultom.

 

Milanko Trifunčević

Milanko Trifunčević


Koliki je izazov raditi B2B2B setove i zašto je poseban osećaj raditi takav set baš sa ovom ekipom?


Milanko Trifunčević:
Velika mi je čast da nastupam sa prijateljima Wizardom i Layziem. Ovo nam nije prvi put da nastupamo zajedno na Exitu. Sa Layzijem sam nastupao u Francuskoj u DC AREA 43.To je najveći snow park u Evropi, mnogo smo se dobro zabavili. Sa Wizardom se sam radio u klubu Compresor odatle je i počela naša di-džej karijera.
Layzie: Nije neki izazov više je zabava, jer nije poenta da se takmičimo, nego da uživamo dok radimo ono što volimo najviše, a poseban osećaj jer radim sa Nemanjom (W. aka Wizard) sa kojim sam odradio predhodne dve klupske sezone u Novom Sadu, dok sa Milankom stvarno nisam dugo radio pa me baš zanima šta je spremio za ovaj set.

 

Layzie

Layzie


Koji je najbolji trenutak koji pametite na Urban Bug Stageu? Ili ako prvi put nastupate kakve su vam prve impresije?


Milanko Trifunčević: Prve impresije su veoma pozitivne. S obzirom da se bavim di-džejingom četiri godine dostigao sam neki cilj za početak i nadam se da ću sledeće godine zaslužiti svojim radom neko bolje vreme, kako bih prezentovao svoje umeće miksanja muzike.
Layzie: Pa najbolji trenutak je bio definitivno prošle godine kada sam i prvi put puštao na ovom stejdžu. Osećaj kada si na bini najboljeg festivala u Evropi i ispred vas je prostor prepun ljudi, zaista je neprocenjivo. Urban Bug jeste najbolja mala bina, a čar je to što mladi neafirmisani di-džejevi mogu da pokažu šta znaju i svi setovi su puni nekakvih iznenađenja jer svi žele da se pokažu u punom sjaju.

Kakav set spremate za ovaj Exit, šta publika može da očekuje?


Milanko Trifunčević:
Što se tiče muzike uopšte se ne brinem. Novosadska publika dobro zna za našu muziku. Spremićemo mešovit zvuk tech-housea i techna sa orijentalnim zvucima i tribalnom magijom.
Layzie: S obzirom da radimo otvaranje bine u subotu uveče, od mene se mogu očekivati trake sa dobrim gruvom, minimalističnim melodijama i vokalima, čuće se i neke ne izdate trake koje sam dobio od odličnih evropskih producenata, a možda i po neka autorska stvar. Publici poručujem da dođu u što većem broju ako žele da se dobro zagreju za ostatak večeri :)

 

Urban Bug Stage ove godine donosi #triplemagic na Exit u okviru koga će kroz triple back setove nastupiti 117 di-džejeva.

Prati nas na Facebook stranici Urban Bug Stage.


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :