Triple Magic na Urban Bugu na Exitu!

Datum objave:03.07.2016

Pročitano:8516 puta

Datum održavanja: 07.07.2016 - 10.07.2016

By:Urban Bug Team

Lokacija: Petrovaradinska Tvrđava, Novi Sad

I ove godine na Urban Bug Stageu na Exitu čekaju vas triple back setovi tokom sva četiri festivalska dana. Pogledajte kompletan program i satnicu!


Budući da godinama unazad važi za jednu od najboljih malih festivalskih bina na Exitu, Urban Bug Stage je prošle godine otišao korak dalje triple back setovima u okviru kojih je nastupilo više od 100 di-džejeva. S obzirom na fantastičnu atmosferu koja je vladala, odlučili smo da i ove godine u istom fazonu stvaramo dobar vajb.

 

Urban Bug Stage 2016 Lineup


B2B2B setovi su prava poslastica za publiku i veliki izazov za di-džejeve i mi nestrpljivo čekamo da vidimo i čujemo kako izgleda i zvuči kada se magija za miks pultom utrostruči. Na Urban Bug Stageu ove godine nastupiće 117 domaćih i stranih di-džejeva. Među njima su i oni koji konstantno žare i pale u klubovima i na festivalima, ali i oni koje ređe imamo priliku da čujemo.

 

Urban Bug Stage

 

Tu su i majstori svog zanata koji imaju godine i godine iskustva pod prstima, a tu su i oni mlađi na kojima sve(t) ostaje i koji tek traže svoje mesto pod suncem na elektronskoj muzičkoj sceni. Zajednička im je ljubav prema muzici i talenat kojim vešto slažu trake u svojim setovima stvarajući neverovatan vajb i pozitivnu energiju koji su i karakteristični za Urban Bug Stage. I ove godine čeka vas luda vožnja kroz house gruv i techno bitove.

 

URBAN BUG STAGE EXIT FESTIVAL 2016


Urban Bug Stage triple back setom otvoriće Lazzaro, Bocho i Lesha, a potom nastavljaju Migazz, Zepa i Nicolai, Mark Myself i Glasskeeperz, Toma Tek, Adwarf, SooT, Ascallon, Chrono, Kohajda, John Belk, Kid Kimi, Robert Johson, Lea Dobričić, Markyz, Nic Lawyer, Ilija Djokovic, TKNO, Miloš Vujović, dok ujutru zatvaraju Kibz, DFNDR i Minimalistic.

 

Urban Bug Stage Dan 1


U petak vas u drugi dan festivala uvode Vanyno, Manton i Una Andrea, dok će vas dalje u noć voditi Shoomadisco, Petrovitz Yugoslavija, GoranCHE, Milan Živanov, Besuu, Kyuzovic, Dušan Nikolić, Orange i Babarogić, Bojan Ribić, White, Theanilo, After Affair i Dejan Milićević, zatim pult preuzimaju lokalni heroji dobrog provoda Wet Dreams i za kraj Nikolica, Nelly i Simone i Battrić, MiVu, MENE.

 

Urban Bug Stage Dan 2


Ne spuštamo tempo ni trećeg dana festivala i krećemo jako, za pultom će vas dočekati W aka Wizard, Layzie, Milanko Trifunčević, a nastavićemo da đuskamo uz sledeća imena Trips & Tics, Miozz, A.Dot, Goran Emkić, Davor B,  Runy, Tijana Kabić, Underboki Slobodan Živanović, Aleksa Ašanin, Sam Luda, Milovan Stojanović, Kristijan Šajković, Dušan Lazović, Yacine Benaissa, Sid Vaga, Kirri Cornwell, Marko Vuković, Bokee, P.S , Gemini Dj’s, Timika, i za dobro jutro ili laku noć slušamo Luku Vukovića, Ivana Radojevića i Depru.

 

Urban Bug Stage Exit 2016 Dan 3


Poslednjeg festivalskog dana triple magic na Urban Bug Stageu startuje sa DjiX, TechR i Lost Document, dalje preuzimaju SEEK & Malik, BigFill, Novak, Daniel Fritz, Danijel Savić, Angry EggS, Nikola M, Dj Ura, DJ Lilu, DJ Mandić, Zwein, Vuk Smiljanić, Alternativa, Nemanja Vanović, Flooder, Ninno Mancini, Nennat Omen, Mancha, Mark Panic, Dovla i tradicionalno Urban Bug Stage na Exitu zatvara nekrunisani kralj sexy bitova Goya uz koga će puštati Misho Kerkez i Sima.

 

Urban Bug Stage Dan 4


Sva dešavanja pratite na Facebook stranicama Urban Bug i Urban Bug Stage kao i na Instagram profilu @urbanbug_magazine!

 

Vidimo se na vašoj omijenoj festivalskoj bini!


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :