Barutana klub Beograd

TRIBUTE TO MIGUELLE 2013

Datum objave:29.11.2013

Pročitano:5419 puta

Datum održavanja: 21.12.2013

Lokacija: Fabrika Mladost, Subotica

U Subotici će se u subotu 21. decembra 2013. po 13. put održati, sada već tradicionalna manifestacija „Tribute To Miguelle“, u čast i sećanje na subotičkog DJ Miguelle-a (Goran Vidaković, 1976. – 2001.).Ovogodišnje izdanje je praćeno sloganom „Play4Underground“, kao podsećanje na istoimenu DJ organizaciju čiji je osnivač bio Miguelle, ali i kao želja da se underground koncept vrati u klupsku kulturu. Tom idejom vođeni, organizatori najavljuju dešavanje izmešteno van standardnih klupskih zidova, u ambijentu koji će dočarati duh underground-a i koji će svakako biti toliko željeno osveženje na urbanoj elektronskoj sceni. Ipak, kvalitetno ozvučenje, praćeno svetlosnim efektima neće izostati, dok će vizuelne instalacije, odnosno projekcije upotpuniti doživljaj.Mesto održavanja ovogodišnjeg "Tribute"-a je Klub Pogon u fabrici Mladost, Senćanski put 71.

Naglasak je i ovaj put na muzičkom programu, pa će ovogodišnje izdanje „Tribute To Miguelle“ proći u znaku kvalitetnog techno zvuka. Kao gosti, najavljena su dva internacionalno priznata DJ/producenta: Scalameriya i Lag, dok će podršku pružiti Hypnoizz i Adamov.

„Tribute to Miguelle“ ima humanitarni karakter. Sva prikupljena sredstva nakon odbijanja troškova, prosleđuju se Goranovom maloletnom sinu. Cena ulaznice je 300 dinara do 1 sat posle ponoći, 400 posle 1 sat, a kupuje se na ulazu.

„Urban Bug 100! support - na ovom događaju preuzmite pozivnice za Urban Bug No. 100! party 27. decembra:
http://www.urbanbug.net/magazin/vest/urban-bug-no.-100-party
vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :