Tribal Fusion Reunion - Nedelja, 05. jun @ 21h, BitefArtCaffe

Datum objave:31.05.2011

Pročitano:4574 puta

By:Nana Majstorović

Na sceni prelepog BitefArtCaffe-a, plesna trupa, Tribalica Dance Company, sa zadovoljstvom predstavlja svoj novi plesni projekat - Tribal Fusion Reunion, uvodeći ovog puta nekoliko novina u koncept svojih dosadašnjih nastupa.
 


Specijalna gošća večeri biće Susan Frankovich, amerikanka hrvatskog porekla, koja je prva donela ovaj plesni stil u našu regiju. Prepoznatljiva je po svom jedinstvenom stilu, čije elegantne pokrete publika ponekad poredi sa osećajem najfinije tople čokolade koja se sipa u porcelansku šoljicu.
 
Po prvi put će im se pridruziti i gošće iz regije, čime plesna trupa Tribalica započinje tradiciju regionalnih susreta koju će svaki put obogatiti sa još više dragih koleginica iz susednih zemalja. Ovom prilikom predstaviće se plesačice iz Hrvatske i Bosne, sa kojima Tribalica uspešno sarađuje već nekoliko godina.
 
Još jedan kuriozitet ovog događaja je i to da će Tribalica Dance Company tokom nastupa nositi kolekciju unikatanog Steampunk nakita, srpsko-holandske kompanije Jazz Fashion Accessories, a koji će posle nastupa biti na prodaju.
 
Karte se mogu nabaviti u BitefArtCaffe-u na dan nastupa. Rezervacije na telefon: 063/ 594-294
Datum: 05.06. 2011.
Mesto događaja: BitefArtCaffe, Skver Mire Trailović 1
Vreme: 21 h
 

vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :