Tri žurke za novogodišnji vikend u Štab Pogonu

Datum objave:22.12.2016

Pročitano:3272 puta

Datum održavanja: 30.12.2016 - 01.01.2017

By:Dragana Joksimović

Lokacija: Štab Pogon

U 2017. ulazimo tokom najlepšeg dela nedelje - za vikend - što je ujedno i glavna motivacija kolektivu pančevačkog kluba „Štab Pogon” da u novogodišnjoj noći ipak otvori svoja vrata za posetioce i posetiteljke. Da, dobro ste pročitali! Iako od osnivanja „Štab Pogon” nikada nije radio za Novu godinu, ovog puta dočekaće je radno, a u 2017. ući će uz zvuke rnb i rap muzike!

 

Novogodišnji program u Štab Pogonu


Veče pred doček, 30. decembar, u „Štab Pogonu” će obeležiti nastup četiri ASAP DJ-ja. Sloba Jovanović, Nikola Vuković, Rescobar i Lobor D nastupiće tog petka na prvoj večeri „Veelikog tradicionalnog showcase-a ASAP DJ-jeva”.


Novu godinu posetioci i posetiteljke „Štab Pogona” dočekaće uz Vuka Milinkovića i Aleksu Parovića (Bata Parketa), čiji je sve uspešniji Rnb-Rap serijal postao sinonim za dobru žurku. Informacije o kartama mogu se dobiti putem inboxa „Fejsbuk” stranice „Štab Pogon”, a za ovu žurku je ostalo još malo mesta.


Za reprizu Nove godine još četiri ASAP DJ-ja naći će se za dekovima „Štab Pogona”. To, drugo veče „Veelikog tradicionalnog showcase-a ASAP DJ-jeva”, rezervisano je za Zee Jovanovića, Miloša Vujovića, Mad Mrdaka i Sugarave. Još od osnivanja „All Stars Alliance Pančevo” organizacije i pokretanja serijala žurki, DJ-jevi ASAP-a povodom Nove godine nastupaju u „Štab Pogonu”. Tradicija se nastavlja i ove godine, na dva showcase-a, u petak, 30. decembra i nedelju, 1. januara.


Više informacija o kartama i novogodišnjem programu u „Pogonu” može se pronaći na zvaničnoj „Fejsbuk” stranici Štab Pogona.
 


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :