Tri tačke, tri devojke za pultom, 3. februar - zvuči kao dobra žurka

Datum objave:31.01.2017

Pročitano:4614 puta

Datum održavanja: 03.02.2017

Lokacija: Three Dots

Anika Zeising iz Berlina poznatija kao Bebetta nastupiće u petak 3. Februara u klubu Three Dots. Domaća podrška Bebetti biće još dve dame Ana Nikolić i Teodora van Context.

 

Bebetta

Bebetta je jedna od najaktualnijih zvezda nove generacije nemačke elektronske scene, a to pokazuju i zaslužene nagrade kao što su DJ-Newcomer Award 2009, u Berlinskom Tresoru, te PARTYSAN Award: Newcomer of the Year 2011 u kojima se Bebetti priznaju neverovatni setovi puni šarma i odlične tehnike miksovanja.  U svojoj produkciji, Bebetta je u poslednjih pet godina izdala brojna izdanja, a ostvarila je saradnju i sa mnogim priznatim imenima kao što su Wolfgang Lohr, Piemont, Drauf & Dran, Alle Farben, Klangwelt 3000 i drugi. Ova autorska izdanja je zabeležila na mnogim etiketama od kojih možemo spomenuti Cubetribe Rec., Kallias, Ostfunk Records, Damm Rec, Redukt, te Monaberry Records, na kojem objavljuje i svoje poslednje, veoma zapaženo izdanje pod nazivom “Uppercut”. Koliko je sve u imenu, izvedenom iz ‘be better’, uskoro će saznati i beogradska publika, a njen vec popunjeni raspored nastupa za ovu godinu pokazuje da će, bez sumnje, biti dobro.

 


Ana Nikolić je na sceni punih 13 godina i neguje raznovrstan stil od funky i disco zvuka, do tech i deep housea sa neizbežnim elementima progresivnog zvuka koji je inteligentno upakovan u tečan i tehnički savršen mix. Njena harizmatična pojava, iskren osmeh i specifičan “ženski dodir” čine da setovi obiluju dinamikom i emocijama.

 Teodora van Context je još jedna dama na domaćoj sceni koja je klupskoj publici poznata o savršenoj vožnji za miks pultom koja varira od deep tech zvuka do minimala. Njeni setovi osvežavajućih nota uvek otkriju i poneko iznenenađenje koje na savršen način upotpuni svaki njen performans.

 

 

Više informacija na Facebook eventu.


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :