Trezor Berlin u poseti Beogradu

Datum objave:28.11.2017

Pročitano:1972 puta

Datum održavanja: 01.12.2017

Lokacija: Drugstore, Beograd

Moritz von Oswald gost treće žurke u seriji programskih razmena sa klubovima iz Evrope

 

1. decembar, Drugstore

 

Lajnap:
Moritz von Oswald (Tresor.Berlin (OFFICIAL), 

Basic Channel / Berlin)


Mareena (Tresor.Berlin (OFFICIAL), Unrush / Berlin)


Filip Xavi (Drugstore Beograd, Sonntag Morgen. / Beograd)


Tijana T (Drugstore Beograd, Dystopian / Beograd)

 

Nakon poseta klubova Institut Fuer Zukunft i Macao, Dragstor nastavlja seriju programskih razmena sa klubovima iz Evrope i najavljuje gostovanje ekipe kluba Trezor iz Berlina 1. decembra.

 


Trezor je legendarni lejbl i klub iz Berlina osnovan 1991. godine. Prvo je otvoren kao galerija sa neozvesnom budućnošću ali je 26 godina kasnije snažniji nego ikada. Njegov jedinstven prostor, podrum sa podijumom za ples između dva sefa prekriven gustom maglom, bio je sastajalište mladih Nemaca nakon pad zida. Trezor je posvedočio mnogim važnim momentima u rejv kulturi, a preživeo je i rušenje prvog prostora 2005. godine.

Perkusionista Moric von Osvald ostavio je trag na nemačkoj elektronskoj sceni devedesetih kao jedan od najuticajnijih producenata dab tehna. Njegova saradnja sa Huanom Etkinsom je bila okidač za ono što je sada stabilna muzička veza između Detroita i Berlina. Deo je Trezorove priče od samog početka. 1993. godine je osnovao Basic Channel sa Markom Ernestusom. Nedavno je oformio Moritz von Oswald Trio u kom sarađuje sa Vladislavom Dilejem, Maksom Loderbauerom i legendom afrobit muzike Tonijem Alenom. Jednom rečju – pionir!

Numera Infiniti - Think Quick (Moritz Von Oswald '94 Remodel) smatra se jednom od najboljih produkcija u istoriji tehna.

Marina (Mareena) je drugi gost iz Trezora u kom uređuje večeri novih lica. Njena serija podkasta i žurki UNRUSH je ventil kroz koji predstavlja ostvarene i mlade umetnike ali i sopstveni ukus i načine za mešanje žanrova, od Detroita, preko Čikago esida, daba, ambijenta i nazad do tehna.

Poslušajte jedan od njenih mikseva na soundcloud-u.


Domaću podršku čine Tijana T i Filip Xavi.

Tijana T je trenutno na beskrajnoj svetskoj turneji na kojoj ima priliku da pušta sa najvećim imenima i u najboljim klubovima i festivalima na svetu. Ona je naš tehno ambasador i voli da nastupa kod kuće.


Pogledajte jedan od njena tri Boiler Room videa za zagrevanje.


Filip Xavi je posetio Trezor pre dve godine po pozivu Daše Raš koja je bila impresionirana njegovim setovima u svojim posetama Beogradu. Nakon toga je ostvario prisniju vezu sa Berlinom. Nedavno je objavio EP ‘Drone Behavior’ na lejblu Decoder Recordings.

Filip Xavi – HE-AP

KARTE za događaj možete da kupite na ulazu u klub po ceni od 700 RSD pre ponoći I 1000 RSD nakon ponoći.

Pridružite se FACEBOOK EVENT-u.


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :