Barutana klub Beograd

Trenuci koji se pamte - ZEMLJA GRUVA U KLUBU FEST

Datum objave:15.01.2019

Pročitano:1980 puta

Datum održavanja: 26.01.2019

Lokacija: Fest, Zemun

Tradicija se nastavlja – ZEMLJA GRUVA nastupiće i ove zime u zemunskom klubu Fest, 26.januara u 22h!

Zemlja gruva je beogradski bend koji je formiran 2007.godine a njihovo prvo pojavljivanje na sceni desilo se godinu dana kasnije na Beoviziji sa pesmom "Čudesni svetovi".

 

Zemlja gruva

Nakon objavljivanja prvog albuma „WTF is Gruvlend" iz 2010.godine kao i hitova „Najlepše želje" i „Nisam znala da sam ovo htela", Zemlja gruva je odmah prepoznata kao pionir novog pop zvuka, ne samo u Srbiji već i na teritoriji nekada velike države. Mnogočlani bend, sa karakterističnom duvačkom sekcijom, tri različita vokala specifičnog izraza je autentična pojava koja u narednoj dekadi nije dobila konkurenciju na domaćoj sceni.

Koncertno aktivan bend, koji iza sebe ima dva albuma i maksi singl, saradnje sa drugim muzičarima i komercijalne saradnje, muziku stvara u okviru sopstvenog studija Gruvlend.

Deset godina od svog prvog pojavljivanja na sceni proslavili su prošle godine velikim koncertom u beogradskom SKC-u. Uoči tog nastupa objavili su i spot za pesmu "Mama" sa albuma „Šta stvarno želiš" ali ovog puta je u potpuno drugačijem, remiksovanom izdanju.

„Zovemo vas da podelite sa nama ove trenutke" pozivaju članovi benda svoju publiku da dođe na nastup u klubu Fest i dodaju: „Kao što znate, svaki put se lepo provedemo i to su trenuci koji se pamte, to svima nama ostaje u srcima"

Zemlja gruva će ovogodišnji, tradicionalni godišnji koncert u Festu, održati 26.januara sa početkom od 22h. Od velikog koncerta povodom 10 godina postojanja na sceni, Zemlja gruva rasprodaje sve svoje nastupe pa požurite i kupite ulaznice na www.zemljagruva.com po ceni od 700 din. Vidimo se u Festu!

Event: https://www.facebook.com/events/1267577390060990/


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :