Treći POPactually Soirée: Ida Prester kao Frau Casio 7. aprila na Zappi

Datum objave:04.04.2018

Pročitano:1158 puta

Datum održavanja: 07.04.2018

Nakon dva uspešna POPactually Soirée-a u KC Gradu na kojima su predstavljeni pevačica Bojana Vunturišević, grupa About Lorna, duo Weird Fishes i lokalni dreg izvođači, u subotu, 7. aprila, prelazimo reku i idemo na sve atraktivnije mesto - Zappa Barku, gde će ranije hitove i sasvim nove pesme predstaviti elektropop atrakcija Frau Casio vs Decay!

 

Frau Casio

​Frau Casio jedan je od projekata Ide Prester, voditeljke popularnih televizijskih emisija u Hrvatskoj i Srbiji. Njime iskazuje svoju zreliju ljubav prema elektropopu, nešto mračnijem nego onom koji ju je proslavio sa projektom Lollobrigida. Ida nosi šarm diva stare jugoslavije i britkost skandinavske estetike. Vokal joj je prepoznatljiv, a njeni tekstovi su uvek scenični, koliko i društveno osvešćeni. On-stage persona Frau joj je prilika za saradnju sa producentima kao što su Seagull Prime i MKDSL, a sada joj je nerazdvojni partner momak koji stvara pod imenom Decay.

Nemanja Rančić je bio deo projekta Audionova i digitalne etikete Rezonant, a producirao je i svirao u metalcore bendu Hit The Ground i sastavu Balkanika. Paralelno se bavi kompozicijom i produkcijom muzike za video igre, a kao Decay istražuje ljubav prema sintisajzerima u očiglednijim žanrovima kao što su elektro i sintpop, ali i u brejkbitu i trensu.

Nastup u subotu posebno raduje jer se tek zavrteo novi singl! Na njemu je i izvođačica poznata domaćoj publici koja se ovoga puta misteriozno predstavlja kao Gospoja Terca.


Zappa Barka nalazi se na novobeogradskoj strani, uz Brankov most.
Karta za ovaj nastup košta 500 dinara.


Za aktuelne informacije, pratite Facebook event.

 


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :