Treći Games.con je pred nama

Datum objave:29.10.2018

Pročitano:1985 puta

Datum održavanja: 30.11.2018 - 02.12.2018

Lokacija: Beograd

-Od ove godine i zvanično najveći festival igara i pop kulture na Balkanu!-


Bliži se finale prve “trilogije” beogradskog festivala igara i pop kulture Games.con. U svom trećem izdanju, od 30. Novembra do 2. Decembra, prestižna domaća manifestacija smestiće se u najvećim halama Beogradskog sajma, Hali 1 i Hali 2, na preko 25.000 kvadratnih metara.

 

Games.con

Foto: Nemanja Đorđević

Time Games.con i zvanično od ove godine postaje najveća konvencija ovog tipa na Balkanu. Pod parolom “levelovati se mora”, festival okuplja kompletnu industriju moderne zabave na jednom mestu i desetine hiljada ljubitelja svega što ona nudi.

Kao festival igara, Games.con je epicentar samog vrha gaming industrije, modernih i najnovijih tehnologija, kao i najvećih i najbrojnijih turnira u elektronskim sportovima. Kao festival popularne kulture, Games.con je mesto gde se fanovi susreću sa najpopularnijim filmskim, televizijskim i stripskim franšizama.

 

Foto: Nemanja Đorđević

Svi ljubitelji dobre, prave zabave osećaće se kao kod kuće na trećem rođendanu festivala igara i pop kulture, a kapije Games.cona otvaraju se u petak, 30. novembra u 10 sati ujutru!


vrh strane
Tagovi:
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :