Treće Lansiranje ove subote u Dragstoru

Datum objave:16.10.2018

Pročitano:2736 puta

Datum održavanja: 20.10.2018

Lokacija: Drugstore, Beograd

Lansiranje – intergalaktički događaj – će doživeti svoju treću inkarnaciju u Dragstoru 20. oktobra.

 

Lansiranje

 

Od muzičkog sadržaja, biće aktivirana sva tri stejdža beogradskog underground kluba, tako da će posetioci imati prilike da čuju slovenačkog DJ-a Alleged Witches (prvi put u Boegradu!), domaće – Banda Panda, Kir, AASKA, Luuk de Jung, Tulumbaklava; kao i švedski b2b nastup S.JR.S i Roy.Dest. Uz nastup DJ dua iz Novog Sada – Dve Čađave, desiće se i performans beogradskih dreg kraljica Sonje Sajzor, Karme Geddonie i Golden Orb. Na stejdžu Penumbra će u toku večeri live-coding performans (kodiranje muzike) izvesti umetnik i programer iz BiH – Space Lufter. Poseban deo prostora biće posvećen Lans legatu – odnosno izložbi radova mladih umetnika Jelene Prokopović, Aleksandra Lazara, Ivane Kekić i Slavice Obradović.
 

Posetioci će moći i da dobiju tarot čitanje od Ane Jakšić (tarotbejb) u toku događaja. Prostor će biti skroz scenografski transformisan u skladu sa temom, a maskiranje je poželjno. Ko ne stigne da se maskira kod kuće, moći će da se posluži materijalima u Supernova Dust Cloud-u i napravi mini transformaciju na mestu. Takođe, čekaju vas i interaktivni performansi, ali o tome nećemo previše, neka ostane iznenađenje.

 

Karte u pretprodaji možete preuzeti u ŠŠ baru po ceni od 300 dinara. Na ulazu će koštati 400 dinara pre 01h, a posle 01h 500 dinara. Više informacija na našim stranicama i eventu.
 

FACEBOOK EVENT


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :