Treća tribina PDS: „Intimnost“

Datum objave:09.03.2018

Pročitano:1400 puta

Datum održavanja: 16.03.2018

Lokacija: Beograd

U petak, 16. marta u 19h u Velikoj sali Biblioteke grada Beograda, održaće se treća po redu tribina PDS u okviru ciklusa „Psihopatologija savremenog čoveka“.

 

Naziv tribine je „Intimnost“ a na njoj će govoriti dugogodišnji prijatelj PDS, prof. dr Claudio Laks Eizirik, trening psihoanalitičar iz Brazila, predsednik Internacionalne psihoanalitičke asocijacije (IPA) u periodu 2005 - 2009. godine.

 

Saznajte više o predstojećoj tribini na http://pss.org.rs/treca-tribina-ciklusa-psihopatologija-savremenog-coveka-intimnost/.
U subotu, 17. marta, Psihoanalitičko društvo Srbije u Ustanovi kulture „Parobrod“, Kapetan Mišina 6a, sa početkom u 14h, organizuje Konferenciju sa istim naslovom – „Intimnost“. Prvi deo konferencije čini okrugli sto članova PDS pod nazivom „Intimnost kao potreba i izazov“ koji moderira Vojislav Ćurčić. Drugi deo konferencije čini predavanje našeg gosta Claudia Laks Eizirika na temu: „Intimnost, životni ciklus i analitički odnos“ kao i njegov prikaz slučaja.

Konferencija se završava otvaranjem izložbe „80 godina od osnivanja prvog psihoanalitičkog društva u Srbiji“, takođe u UK „Parobrod“, u 19h.

Saznajte više o konferenciji i izložbi na http://pss.org.rs/konferencija-intimnost-i-otvaranje-izlozbe-80-godina/.http://pss.org.rs/konferencija-intimnost-i-otvaranje-izlozbe-80-godina/.

Dobro došli!


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :