TRANSIENT ove subote širi psychedelic trance zvuk i energiju u Magacinu Depo

Datum objave:06.04.2016

Pročitano:5104 puta

Datum održavanja: 09.04.2016

By:Hana Adrović

Lokacija: Magacin Depo, Beograd

Ako iko poznaje tajne i dubine psychedelic trance fenomena, to onda moraju biti njegovi pioniri. Frank E, Young Kim i Dickster dolaze iz potpuno različitih delova sveta, ali sa istim ciljem; da svoje kulturološke razlike prikažu kroz svoj autentičan zvuk i da ih kroz publiku povežu u jednu divnu celinu. TRANSIENT je podvig koji je usmeren na ljude, osmeh, energiju, zvuk i ples. Oni koji to razumeju, dobrodošli su ove subote, 9. aprila u Magacin Depo.

 

Transient u Magacinu Depo


Frank E aka KoxBox, Young Kim i Dickster stižu ove subote u Beograd, a uz domaću podršku u sastavu DJ Stole & DJ Damir garantovano je magično psy-trance putovanje koje počinje u Savamali – tačnije u Magacinu Depo, na adresi Travnička 3. Uz fantastične vizuelne efekte i moćan audiosistem by D&B Audiotechnik.


Ulaznice se nalaze u prerpodaji na svim prodajnim mestima Eventima, Gigs Tixa i DD Ticketsa po aktuelnoj ceni od 900 dinara.

 

Delimo 2x2 ulaznice za Transient žurku! Pošaljite nam ime i prezime na mejl redakcija@urbanbug.net , a u subject obavezno naglasite koja žurka je u pitanju. Dvoje najbržih osvojće ulaznice.


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :