TRANCEFORM 2017: Nova godina uz Outsiders i Ananda Shake

Datum objave:19.12.2016

Pročitano:5318 puta

Datum održavanja: 31.12.2016

Lokacija: Imago CUK

Ljubitelje progressive i psychedelic trance zvuka obradovaće vest da će najluđu noć moći da dočekaju uz Outsiders i Ananda Shake u IMAGO CUK. 

 

Tranceform 2017

 

Digital Chemistry s ponosom predstavlja Tranceforme 2017 novogodišnju žurku na kojoj će nastupiti Outsiders, Ananda Shake uz domaću podršku koju čine Milosh Reload, Daki, Kuzma i Vlada, dok će se za adekvatnu dekoraciju pobrinuti Lunar Deco.


Outsiders
- Projekat iza koga stoje dva vrhunska producenta iz Izraela - Haim Lev i Guy Malka. Ime Outsiders se brzo razvija zadnjih par godina, imali su mnogo izdanja koja su podržavali impresivan broj jakih imena i svetske Psy-Trance scene. Izdali su gomilu uspešnih i originalnih traka, što sami, što remiksi i kolaboracije sa velikim imenima Psy-Trance sveta, kao sto su Tristan, Symbolic, Laughing Buddha, Avalon, Electric Universe (sa kojim zajedno imaju projekat "Outside The Universe"), Rinkading, Burn in Noise, Raja Ram, Altruism, Killerwatts, da nabrojimo nekoliko. Njihov zvuk konstantno evolvira, i na to masovno utiče njihova prisutnost na velikom broju festivala i žurki širom sveta. Novi album Outsidersa, pod imenom "Our Prophecy" je izdat i ulepšava svetske densflorove već neko vreme.

 

Tranceform 2017

Iza projekta Ananda Shake kriju se Osher Swissa i Lior Edri, obojica iz Izraela. Ova dva mlada producenta već više od desetine godina haraju festivalima i zurkama po Japanu, Brazilu, Meksiku, kao i po celoj Evpropi, i dalje kao jedne od ikona Psy-Trance muzike. Njihova muzika je puna energije, uzdižućih i prelepih melodija, harmonija koje te vode unutar zvuka. Njihove prve trake mogu se naći na kompilacijama danas najjačih izdavačkih kuća. Izdali su četiri studijska albuma: 2005. - "Emotion in Motion"; 2006 - "We Speak Music" (njihov drugi album, pun inovativnih tehnika za to vreme, definicija Full-On žanra); 2007 - "Inside The Sound"; 2010 - "The World Is Yours", kao i gomila traka po kompilacijama, EP-ovima i slično.

 

Karte za TRANCEFORM 2017 po promotivnoj ceni od 1100 dinara možete nabaviti još malo, kao i posebne karte za TRANCEFORM 2017 i REFORM (repriza nove godine - uskoro stižu informacije i o ovoj žurci) po komplet ceni od 1700 dinara. Karte možete kupiti u DD Tickets i u WinWin šopovima. 

 

Više informacija na Facebook eventu


vrh strane
Tagovi:
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :