Trance Wave Vol. 1 u Šećeru ovog petka

Datum objave:23.08.2016

Pročitano:3010 puta

Datum održavanja: 26.08.2016

By:Ana Simonović

Lokacija: Klub Šećer

Prva trance žurka pod nazivom Trance Wave vol. 1 biće održana u petak 26. avgusta u klubu Šećer, a na njoj će nastupiti domaći di-džejevi Erik Iker, Cyber i Tarabuk. 

 

Trance Wave vol. 1

 

Organizatori žurke Trance Wave imaju cilj da poidgnu trance u našoj zemlji na viši nivo i predstave publici talentovane Ideja zapravo jeste da se trance u Srbiji podigne na viši nivo jer publike ima a i mi svakako imamo talentovane di-džejeve i producente koji sa nestrpljenjem čekaju da stanu pred beogradsku publiku. Zamisao je da se ovom žurkom otvori jedno novo poglavlje a sve što nam treba je vaša pomoć, tačnije vaše prisustvo. Za "vatreno krštenje" smo napravili i više nego dobar line up sa di-džejevima koji su već opšte poznati našoj publici.


Erik Iker, Ikerya Project  je dečko kojeg nema potrebe posebno predstavljati beogradskoj publici s obzirom da važi za jednog od naših najvećih Trance producenata i di-džejeva. Godinama unazad svoju muziku izdaje za najbolje trance etikete i dobija veliku podršku od ogromnih imena kao što su PVD, Above & Beyond, Aly & Fila, Sean Tyas i drugi. Iza sebe ima dva nastupa na Serbia Wonderlandu, Eksplozija leda nakon Max Grahama i Open Air gde se susreo sa legendama kao što su Paul van Dyk, MarLo i Orjan Nilsen, na Belgrade Bangingu, na humanitarnom festivalu Dance 4 Manya, a bio je i na Orange partyju koji je bio održan pre par meseci na Kalemegdanu a gde je puštao sa zvezdom Marcom V.

 

DJ Cyber - momak koji doprinosi domaćoj sceni iz dana u dan sve više i više. Vrlo često radi b2b sa Ikerom pa je takođe nastupao dva puta na Serbia Wonderlandu, u Madness factoryu, kao i na humanitarnom festivalu Dance 4 Manya. Takođe je bio i na Orange partyju gde je puštao b2b sa kolegom Ikerom.


Tarbuk, nekada poznat i kao DJ Maurice iz vremena Love Nationa gde je zajedno radio sa Hypnoticom, takođe ima dugačku karijeru iza sebe, nastupajući u raznim klubovima i festivalima kao što je nekadašnji Transplant. Među prvima je u Srbiji prezentovao uplifting i tech trance zvuk 2002, 2003 godine.


Cena karte je 250 dinara.


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :