Trance ekologija - Majdaneko dan u Majdanpeku

Datum objave:28.04.2018

Pročitano:2291 puta

Datum održavanja: 30.04.2018

Lokacija: Majdanpek

U Majdanpeku, pred uranak, 30 aprila 2018. će biti organizovan „Majdaneko dan“, celodnevni festival posvećen ekologiji i elektronskoj muzici.

 


Mesto odigravanja je omiljeno izletište Majdanpečana, plato ispred Rajkove pećine, gde će se najpre od 14 časova organizovati ekološke radionice za učenike osnovnih i srednjih škola iz Majdanpeka i okoline, u vidu interaktivne edukacije mladih u oblasti ekologije, zaštite životne sredine, klimatskih promena i održivog razvoja. Najmlađi učesnici će za svoj vredan rad i učenje biti nagrađen vatrenim performansom koje će zatim izvesti akrobatsko društvo “Fireshow” iz Niša.


Počev od 18 časova, binu preuzimaju šest poznatih domaćih di-džejeva, konkretno Nemanja Vanović, Broko Broko, DJ Shinto, Argon Sphere, DJ Loopa i DJ Marko kao i DJ Boycha koji potiče iz samog Majdanpeka, koji će konsekutivno voziti svoje progressive techno i trance setove u mitološkom šumskom ambijentu nacionalnog parka “Đerdap” sve
do jutra 1. maja.

 

 

Organizator “Majdaneko dana” je NVO Majdaneko, uz podršku Opštine Majdanpek i sponzore, među kojima izdvajamo Apatinsku pivaru. Ovo je prvi ovakav atraktivan događaj promocije urbane kulture u Majdanpeku u poslednjih nekoliko godina, i organizatori očekuju više stotina posetilaca festivala iz Majdanpeka i cele Istočne Srbije.


Zvanična facebook stranica festivala: https://www.facebook.com/majdaneco/


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :