TRAIL RACE KOPAONIK: Novi izazov za ljubitelje trčanja u prirodi

Datum objave:25.04.2016

Pročitano:3969 puta

Datum održavanja: 30.07.2016

Lokacija: Kopaonik

Trail race Kopaonik je avantura koja predstavlja potpuno novi trkački izazov za sve ljubitelje sporta i trčanja u prirodi, a biće održana na terenima Nacionalnog parka Kopaonik 30. jula sa početkom u 11 časova. Rane prijave za ovu trku traju do 1. maja! Staza trke pruža se kroz najlepše predele Kopaonika - preko poznatog šumskog reona „Crvene bare“, pa sve do „Gobeljske“ padine, Mekih presedla i Jankovih bara - te je na ovaj način svim učesnicima trke, omogućeno da učestvuju u jednom posebnom sportskom takmičenju.

 

Trial Race Kopaonik

 

Kako za iskusne trkače, tako i za sve one koji su od skoro počeli da otkrivaju svet „dugih pruga“, organizator je pripremio stazu dužine 15kilometara („15k Kopaonika“), sa čak 450 metara visinske razlike, čije promene, međutim, nisu nagle, te je ova staza idealna za brzo trčanje i učesnike svih stepena spremnosti. 


Takođe, za one koji su od skoro zavoleli trčanje u prirodi i imaju želju da se oprobaju u ovom jedinstvenom trkačkom izazovu, na programu je i „7k Kopaonika“, odnosno staza duga 7 kilometara, sa 115 metara visinske razlike, koja će ih provesti kroz deo kopaoničke šume „Crvene Bare“.

 

Trial Race Kopaonik 2016

 

Organizator trke je Sportsko udruženje Na sve strane, a očekuje se da će „Trail race Kopaonik“ biti posećen od strane svih ljubitelja trčanja, upravo zbog činjenice da je pred učesnicima divan teren Nacionalnog parka „Kopaonik“ i staze koje su podobne za sve trkače bez obzira na stepen spremnosti.

 

Trial Race Kopaonik 2016


Rane prijave za trku traju do 01.05.2016, a svi učesnici mogu se prijaviti preko oficijelnog sajta trke  www.trailracekopaonik.com gde ujedno mogu dobiti odgovore na često postavljena pitanja, pogledati raspored dešavanja i informisati se o svim potrebnim detaljima. 


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :