Tradicionalni prvojanuarski nastup KKN-a: Novogodišnje svirke imaju neku posebnu čar

Datum objave:24.12.2014

Pročitano:3528 puta

Datum održavanja: 01.01.2015

Lokacija: Klub Peron, Savamala

Bend Kanda, kodža i Nebojša već punu deceniju održava tradicionalne novogodišnje koncerte, pa ni 2015. neće biti izuzetak.

 


Ove tradicionalne svirke se ističu po intimnijem, klupskom ambijentu, zbog čega publika i muzičari imaju mnogo prisniju komunikaciju.

 

A Oliver Nektarijević i ekipa će 1. januara 2015. godine održati novi novogodišnji nastup u klubu Peron.

 

- Ove svrike imaju posebnu čar, pošto to nije klasičan koncertni nastup, već neka opuštenija varijanta. Tu osim naših pesama sviramo i neke kavere, pa publika ima priliku da čuje stvari koje na običnim koncertima ne može - kaže Vlada Rajović, bubnjar benda.

U poslednjih 10 godina ove svirke su se održavale u klubu Pazi škola, Ganu i na kultnoj Akademiji.

 

 

- Međutim, sada tih klubova nema. Veoma smo voleli Akademija i baš nam je odgovarala, a i Gan je bio jedan od retkih prostora za klupske koncerte u gradu. Sad smo se preselili u Peron, koji zaista ima lep ambijent za svirke. Bina se se vidi iz svih delova kluba, a mi smo i dodatno pojačali ozvučenje, tako da nas očekuje preko dva sata opasnog prašenja. Eto, mi se selimo, ali tradicija ostaje - kaže Rajović.

KKN je trenutno aktuelan album Volja za noć, a uskoro se sprema i spot za pesmu koja se već izdvojila - Siroti Ani i Bo. Ulaznice za koncert su 600 dinara u pretprodaji, dok će na dan koncerta, ukoliko ih ostane, biti skuplje.

A dan ranije, za “najluđu noć”, kao uvertira za KKN na istom mestu se sprema pravi plesni spektakl. Rezidenti kluba Marko Gangbanger i Ognjen Krstić, čiji hitovi svakog vikenda kidaju peronski densflor, dobće dva opasna pojačanja za doček 2015. godine. I to u vidu dame Ane Pajković i njene najprefinjenije selekcije pesama uz koje se generaije njišu godinama unazad i Nebojše Intrudera, čoveka koji na jedinstven i nedoljiv način meša indi remikse, klupske hitove i đuskave klasike. Karte, koje podrazumevaju ulaz i garderobu, u pretprodaji koštaju 1.000 dinara i mogu se kupiti svakog dana od utorka i subote u Peronu. Ali požurite, broj karata je strogo ograničen, a poslednjih 50 će biti 1.400 dinara.


vrh strane
Tagovi:
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :