Barutana klub Beograd

Tradicionalni antievrovizijski koncert: Mortal Kombat u Barutani

Datum objave:27.04.2017

Pročitano:4442 puta

Datum održavanja: 13.05.2017

By:Zorica Čanadanović

Lokacija: Barutana

Beogradski bend Mortal kombat održaće tradicionalni „Antievrovizijski koncert“, osmi po redu, u Barutani, u subotu, 13. maja, od 20 časova, u organizaciji „Route 011“. Pre godinu dana je ovaj bend prvi put zakazao koncert na Beogradskoj tvrđavi, ali su zbog loših vremenskih uslova morali da se premeste na rezervnu lokaciju – u Magacin Depo, gde se okupilo više od 1500 ljudi.

 

Mortal Kombat

 

Međutim, nisu odustali, već su se vratili na Kalemegdan ove godine, kako ističu, u nameri da odbrane čast grada na istom mestu na kojem su to činili naši preci. Za osmu Antievroviziju, Mortal kombat najavljuju poseban scenski nastup i vizuelni spektakl. Na bini će im se, kao gosti, pridružiti Koalicioni sporazum, Blanquito cojones, kao i gosti iznenađenja.

 


Od samog osnivanja, ova grupa okuplja ljude na svirkama u večeri finala Evrovizije i svake godine ima sve više publike. Mortal Kombat neguje tvrđi zvuk, koji predstavlja kombinaciju metala i panka, a celu sliku zaokružuju beskompromisnim stavom i provokativnim tekstovima u kojima se na satiričan način obračunavaju sa svim aspektima modernog društva i okruženja u kojem živimo, pritom ne štedeći apsolutno nikoga. Pre „Besprekorne pobede“ (2016) predstavili su se albumima „Smrtonosna šorka“ (2011) i „Runda 2, udri!” (2013). Takođe, objavili su i DVD sa četvrtog Antievrovizijskog koncerta, održanog 2013. godine.
Ograničeni broj ulaznica za osmi Antievrovizijski koncert je u prodaji po promotivnoj ceni od 600 dinara na svim prodajnim mestima Gigstix-a, Eventim-a i u Felix Shop-u (TC Sremska, I sprat). Više informacija na Facebook eventu.

 

 

 


Video najava koncerta: https://www.youtube.com/watch?v=spC9z29kL5k
Snimak sa Antievrovizije 2016: https://www.youtube.com/watch?v=r8fAltgQMoo
http://mortalkombatbend.com/ 


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :