Toxic bar Technomania: TKNO & Groovytech

Datum objave:21.03.2018

Pročitano:889 puta

Datum održavanja: 24.03.2018

Lokacija: Toxic Bar, Beograd

Technomania ove subote predstavlja okosnicu modernog techno Dj-inga u Srbiji.

Sa velikim zadovoljstvom možemo da kažemo da u Toxic baru 24.03 poklanjamo pult jednom od kvalitetnijih izvođača domaće klupske scene. Njegovo ime je Robert Žigrai, poznatiji kao TKNO.

 Momak poreklom iz Požarevca koji je svoju muzičku karijeru marljivo gradio punih 15 godina. Njegova priča počinje negde 2002. godine kada ga je interesovanje prema techno muzici u potpunosti osvojilo. Tokom samog početka, pa i kasnije tokom karijere, imao je zacrtane ciljeve i pokazao veliku posvećenost u ostvarenju istih. Uzori su mu bili pravi profesionalci svetskog nivoa, kao što su Adam Beyer, Jeff Mills, Chris Liebing...
Svoj muzički ukus usmerio je ka dubokom i melodičnom tonu, čime je poprimio više pravaca, ali ipak ostao isključivo u okviru techno ritma. 

Tokom prve decenije rada, bio je uključen u više projekata kao što su "ReWire", "Beat and juice", "Volt & Vintage". Upravo ovom saradnjom zasluženo je stekao muzički kredibilitet , koji mu je omogućio da dostigne nivo profesionalnog Disc jockey-a.
Naime, 2013. godine pokreće sopstveni projekat pod nazivom TKNO. Pod ovim imenom nastupao je u svim domaćim klubovima underground opredeljenja, dok je svoje setove imao prilike da pokaže i duž čitave evrope. Takođe zabeležio je nastupe i na našim najznačajnijim festivalima, EXIT i EXIT sea dance festu, uz najveće Dj-eve današnjice.
Ono što je jako bitno naglasiti je to da je Robert prepoznao talenat naših budućih elektronskih umetnika, i otvorivši sopstvenu produkcijsku kućuTauten, pružio šansu novim kvalitetnim i nerenomiranim nadama domaćeg clubbinga.
Takođe, ovime je zacrtao sebi jedan novi put, koji mu skoro sigurno garantuje uspeh na interkontinentalnom nivou.

Podršku za pultom na 4. Technomania žurci, pruža niko drugi, no naš rezident iz Šapca, Groovytech.
Nemanja se elektronskom muzikom bavi pune 3 godine. Za ovo kratko vreme uspeo je da oformi svoj muzički pravac, i postane prepoznatljiv u klubovima širom države. Njegov žanr povezuje se sa tvrdim beat-om u obliku tech-house i techno ritma. Tokom svoje karijere imao je prilike da sarađuje i uči od svi eminentnih domaćih stručnjaka elektronske muzike. Dokaz njegovog kvaliteta pokazao se kroz veliki broj nasmejanih lica, kako u Toxicu, tako i na svim ostalim mestima gde je ima prilike da nastupa.

Feel the sound of modern techno beat !


Vidimo se u subotu.

///////////////////////////////////////////// Line up: /////////////////////////////////////////////

Groovytech

 

TKNO


////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

Cena karte: 300 din.
Ulaz je besplatan do 23h.


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :