Klub Barutana Beograd

Tomorrow festival u kineskom gradu Shenzhen: Publika u Kini oduševljena Repetitorom!

Datum objave:21.05.2015

Pročitano:4802 puta

Lokacija: Shenzhen, Kina

Beogradski rok bend Repetitor je u nedelju uveče svirao na Tomorrow festivalu u kineskom gradu Shenzhen uz fenomenalan prijem kod publike.

 

Publika u Kini oduševljena Repetitorom! Foto by Nikodijević Nikola

Foto by Nikodijević Nikola

Pogledajte sam kraj koncerta: impresivni, sonični nastup Repetitora i egzaltiranu kinesku publiku:

 Bez obzira na jezičku barijeru srpski bend i kineska publika su se savršeno razumeli.

“Jutros smo sleteli i još uvek smo pod utiscima svega što smo videli i doživeli u Kini. Jako neposredni i srdačni ljudi, i na koncertu i u gradu koji je nezamislivo velik za naše, a i evropske pojmove. 5 dana je svakako premalo za Shenzen i Hong-Kong, koji smo takođe posetili, ali jako smo dobro prihvaćeni pa je u obostranom planu povratak na malo veću kinesku turneju”, kaže Boris Vlastelica, gitarista i pevač Repetitora.

 

Publika u Kini oduševljena Repetitorom! Foto by Ryuzaki L Lee

Foto by Ryuzaki L Lee

Grad Shenzhen inače ima 15 miliona stanovnika i nalazi se u blizini Hong Konga.

Repetitor će 20. juna u Moskvi svirati na “festivalu novog talasa ruskog rokenrola” - «Боль», na kojem učestvuju isključivo bendovi koji pevaju na ruskom, sa prostora bivšeg SSSR, ali su zbog Repetitora organizatori napravili izuzetak, pa će oni biti jedini ne-ruski bend koji svira tamo.

Bend će takođe 4. juna nastupiti u Domu omladine Beograda sa čuvenom grupom Mudhoney, jednim od najuticajnijih i najznačajnijih američkih rok bendova.

Predstojeći koncerti grupe Repetitor:

• 30.05. Subotica, Festival Omladina, (RS)
• 04.06. Beograd, Dom Omladine (Mudhoney) (RS)
• 20.06. Moskva, Фестиваль «Боль», (RU)
• 24.06. Zagreb, INmusic festival, (HR)

Bend planira da tokom leta uđe u studio i počne sa snimanjem pesama za treći album, a na jesen ih očekuje nova evropska turneja, kao i koncerti u Srbiji.

Bend Repetitor

Repetitor, garažni rock/post-punk trio iz Beograda, Srbija, su bez sumnje jedan od najzanimljivih i najprodornijih mladih bendova sa Balkana. Sa svoja dva albuma “Sve što vidim je prvi put” (Odličan Hrčak, 2008) i “Dobrodošli na okean” (Moonlee Records, 2012), Repetitor su jednostavno osvajali top-liste, dobijali odlične kritike, a sa svojim fantastičnim visoko energetskim koncertnim nastupima su i ubrzo širili svoju fanovsku bazu. Repetitor su odsvirali bezbroj koncerta širom Balkana, kao i u Holandiji, Italiji, Nemačkoj, Poljskoj, Češkoj, Slovačkoj, Austriji, Litvaniji, Švajcarskoj, Letoniji, Estoniji, kao i na svim glavnim festivalima u regiji (Sziget, Exit, Terraneo, Taksirat, Rokaj, Lent...).

Repetitor su:
Boris Vlastelica – gitara, vokal
Ana-Marija Cupin – bas gitara, vokal
Milena Milutinović – bubnjevi


vrh strane
Tagovi:
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :