Tommy Four Seven dolazi u Dragstor u okviru „Veer" turneje

Datum objave:15.05.2019

Pročitano:1305 puta

Datum održavanja: 17.05.2019

Lokacija: Beograd

Tommy Four Seven se vraća u Drugstore, 17. maja, u okviru "Veer" turneje na kojoj promoviše svoj drugi album. Vlasnik lejbla 47 je već nastupao u Dragstoru i ove godine, pored novog albuma, slavi i 15 godina didžej karijere. Zaslužan je z neke od najzapaženijih žurki u Dragstoru, a ovog puta će mu podršku pružiti Filip Xavi, RAR i Matej Rusmir. 

 

Drugstore

Tommy Four Seven – The Virus

Tommy je na svom lejblu do sada izdavao Ancient Methods, SNTS, Headless Horseman, Phase Fatale i druge. Pre tri godine je započeo Numerology parti serijal sa sedištem u staroj fabrici kovanica u okviru koje je gostio Broken English Club, Demdike Stare, Paulu Temple, Shackletona I Surgeona. Ove godine, kao jubilarno 20. izdanje lejbla 47 izlazi Tomijev album "Veer" čijih 10 indastrijal tehno traka kritika hvali. U okviru turneje, Tomi će nastupati u klubu Shelter u Amsterdamu, Revive Festivalu u Varšavi, Berghainu u Berlinu, Fabricu u Londonu, HEX u Barseloni, WAS u Utrehtu, Knockdown Centru u Bruklinu i beogradskom Dragstoru.

 

Karte za ovaj događaj možete da kupite po ceni od 800 RSD na svim prodajnim mestima tickets.rs i sajtovima tickets.rs i resident advisor. Karte će na ulazu u klub koštati 1000 RSD.

 

FACEBOOK EVENT

LINEUP
Tommy
Four Seven (47, UK)
Filip Xavi (Subsist / Sonntag Morgen)
Matej Rusmir (Drugstore)
RAR (Music Reactions)


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :