Tom Vejtsov Vojcek otvara novu sezonu teatra Le Studio

Datum objave:21.09.2016

Pročitano:4451 puta

Datum održavanja: 25.09.2016 - 26.09.2016

Lokacija: Teatar Le Studio

Le Studio otvara sezonu u petak 23.9. i subotu 24.9. u 20h predstavom “Tom Vejtsov Vojcek”, postavljenom od strane “čika Tomija” kao mjuzikl 21. veka.

 

Tom Vejtsov Vojcek

Ovog vikenda je na repertoaru teatra Le Studio koncertna predstava "Tom Vejtsov Vojcek", nastala u saradnji sa bendom Rain Dogs, poznatim beogradskim tribjut bendom. Intrigantna priča o ljubavi, prevari, ubistvu i gubitku razuma, upotpunjena je, već dobro poznatom, mračnom muzikom Toma Vejtsa. Bihner je, ovom dramom, dao vrlo precizan prikaz duboko uzdrmanog sveta.Da li je to dijagnoza i trenutka u kome živimo?

 

Tom Vejtsov Vojcek

Le Studio, "skriveni teatar Beograda" je potpuno netipično mesto. Enterijer više podseća na dnevnu sobu ili vaš omiljeni bar, nego na pozorišta na koja ste navikli. Popećete se na prvi sprat jedne sasvim obične dvorišne kuće u Venizelosovoj 42, dočekaće vas prijatna domaća atmosfera začinjena finom muzikom, smestićete se u udobne kauče i uživati u direktnom, iskrenom i emotivom pozorišnom činu koji se nakon izvođenja nastavlja u opuštenom razgovoru sa članovima umetničkog tima.

Više informacija možete pronaći na sajtu: www.lestudio.rs


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :