Tom Bug & Popi Divine: From DOT to The END!

Datum objave:21.12.2015

Pročitano:5027 puta

Datum održavanja: 15.01.2016 - 16.01.2016

Lokacija: Beograd & Novi Sad

Zima je stigla, ali u beogradskom klubu DOT I novosadskom klubu The End će ovog januara i februara biti vruće, jer će nastupati finalisti burn Residency 2015, u okviru početka serijala Divine therapy žurki.

 

Tom Bug & Popi Divine: From DOT to The END! | Divine therapy žurka

 

U petak 15. januara, očekuje nas prvo izdanje ovih žurki, a gost će biti jedini finalista DJ takmičenja Burn residency koji je vrteo na tri deka i oduševio legendu Carl Cox-a, Tom Bug! Ovaj dvojac će naredne večeri, 16. januara, takođe nastupiti i u klubu The End, gde će svoje setove predstaviti novosadskoj publici. Ono što sigurno možete očekivati u ovim večerima je energična i dinamična tech - house i house muzika, tako da spremite vaše omiljene cipele za đuskanje!

 

Tom Bug


Tom Bug je jedan od osnivača House Fusiona, što je alias za zajednički projekat sa DJ Andrijom i Groovlineom. Nakon uspešno organizovanih House Fusion večeri, nastavljaju saradnju kroz radio emisiju i produkciju. Od 2013. isprobava drugačiji pristup ljubiteljima house muzike, učestvovanjem na Boudoir večerima. Program je koncipiran kao spoj muzike, foto arta, mode, plesnog performansa i video projekcija u jedinstveno tematsko klubsko veče. D3EP Radio Network, novi projekt Granta Nelsona, legende UK house scene, je u svoj redovni program uvrstio i radio-emisiju Tom Bug-a pod nazivom House Fusion. Sa preko 13 godina iskustva, poznat po svom energičnom nastupu, što se elektronske house muzike tiče - ne bira stilove. U setu se može čuti sve od deep house-a do pupmajućih tech house i mainstream house zvukova. Šta nam je Tom spremio za ova dva nastupa, to samo on zna, ali jedno je sigurno, biće uzbudljivo i živo!

 

Popi Divine

 

Osim Tom Bug-a, ove večeri, 15. januara, očekuje vas nastup još jednog burn residency dj-a, ujedno i domaćina ovog serijala, a to je Popi Divine. Počeo je davne 1998 vrteći vinile, kao Pop DJ, tražeći svoj stil lutao je kroz elektronsku muziku. Nastupao je uglavnom lokalno, često je viđan u kafićima i manjim klubovima u Beogradu, spremajući se za veće. Proboj se dešava 2001. godine kada prikuplja sve veću ekipu oko sebe, počinje da radi u većim klubovima, putuje na nastupe i u druge gradove regiona i kada pronalazi svoj zvuk Deep – Tech House & Progressive house. Nakon par godina postao je član prve beogradske progressive house organizacije „Digital harmony“. Kako se globalni zvuk menjao tako je dodavao po malo Minimal, Electro i Acid-a svom zvuku. Od 2007. postaje član poznatog beogradskog sastava Divine Electrica sa kojim je imao mnoštvo live nastupa po klubovima i zbog kojeg menja svoje umetničko ime u Popi Divine. Danas, njegovi setovi su karakteristični po otvorenom srcu i bez ograničenja, ali bazirani na deep-u. Njegove nastupe mogli ste čuti na festivalima poput „Entrance“, „Exit“, „Sea dance“, „Belgrade beer fest“, „Ovo je moj grad“, „50 years of Plyboy“ i mnogim drugim. Takođe je radio na live projektima sa gudačkim kvartetom „Wonder strings“ kao i beogradskim rok bendom „FeY Rhi“.

 

Nakon ova dva nastupa, sprema se Divine therapy Vol. II, koji će se desiti 29. januara u beogradskom klubu DOT-u i 30. Januara u novosadskom klubu The End, a gost Popi Divine-a će biti još jedan finalist burn Residency 2015 sa Ibice! O kome je reč, bićete uskoro obavešteni!


vrh strane
Komentari (1)
Pošalji komentar
Munja
22.12.2015 14:56
Napokon dobar groove tech-house!


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :