TKNO i Doo ovog vikenda na 15. Internacionalnom karnevalu Pančevo

Datum objave:16.06.2017

Pročitano:3885 puta

Datum održavanja: 16.06.2017 - 17.06.2017

By:Dragana Joksimović

Lokacija: Štab Pogon, Pančevo

Ovog petka i subote, 16. i 17. juna, u Pančevu će se održati 15. Internacionalni karneval. Program na velikoj bini festivala, vatromet i karnevalsku povorku, kao i prethodnih godina upotpuniće programi na binama širom centra Pančeva. U sklopu programskog dela „Karneval u srcu grada”, u bašti kafe-bara i noćnog kluba „Štab Pogon”, ovom prilikom će nastupiti Tauten label boss TKNO i član kolektiva „Beyond House” Dušan Predojević Doo.

 

Karneval Pančevo 2017


Jedan od najpoznatijih domaćih di-džejeva i producenata TKNO, biće headliner prvog karnevalskog dana u „Pogonu”. Pored toga što vrti širom Evrope,Tauten label boss skoro je organizovao uspešnu žurku za 1000 ljudi u klubu „Drugstore”, a trenutno radi na novim izdanjima i sprema se za uzbudljivo festivalsko leto. Lokalna podrška biće mu Miloš Vujović, poznati pančevački di-džej i član All Stars Alliance Pančevo organizacije.

 

TKNO

TKNO


U subotu ćemo se uz Dušana Predojevića Doo-a baciti na istraživanje underground dance muzike. Član i jedan od osnivača Beyond Housea, di-džej i kolekcionar vinila prvi put će zavrteti pred publikom „Pogona”. Lokalna podrška ove večeri biće Miloš Mijakovac Fanta.

 

DOO

Doo


Više informacija o rezervacijama mesta i ovim žurkama u „Štab Pogonu”, može se pronaći na ovom linku. Pregled ostatka karnevalskog programa objavljen je na sajtu www.karnevalpancevo.com/.


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :