TKNO, Andrew Meller i John Belk domaće snage prve PLAY žurke

Datum objave:26.01.2017

Pročitano:3423 puta

Datum održavanja: 10.02.2017

By:Višnja Filipović

Lokacija: Magacin Depo

Deborah de Luca koja će 10. februara nasutpiti na prvoj PLAY žurci u beogradskom Magacinu Depo, a domaću podršku pružiće je moćni Tauten tandem - TKNO i Andrew Meller koji će nasutpiti nakon nje, a intro u željno iščekivanu žurku uradiće John Belk koji je već dobro poznat domaćim ljubiteljima elektronske muzike. 

 

PLAY žurka

 

Deborah de Luca će svojim nastupom u Beogradu predstaviti novi koncept žurke nazvan PLAY, koji je namenjen svim ljubiteljima elektronske muzike bez obzira na žanr, a kojima je cilj pre svega dobar provod, opuštena atmosfera i kvalitetan zvuk.

 

Takođe, u toku je akcija 3+1, u kojoj za svake tri kupljene karte četvrtu dobijate gratis, traje još samo jedan dan. Karte možete naći na svim prodajnim mestima Eventima, Gigstixa, WinWin Shopovima širom zemlje, kao i putem sajta www.ddtickets.rs po ceni od 990 dinara za obične karte, a 1500 dinara za VIP.

 

PLAY je novi, univerzalni koncept žurki namenjen svim ljubiteljima raznih žanrova elektronske muzike, kojima je imperativ kvalitetan zvuk, dobra atmosfera i virtuoznost za DJ pultom. Ovaj novi party brend će u Srbiju dovesti mnoga imena elektronske scene čiji je zajednički imenitelj pre svega kvalitet, bilo da su u pitanju velika mainstream imena ili underground artisti koji nastupaju pred odabranom publikom. PLAY je osmišljen tako da okupi ljubitelje klupske muzike raznih žanrova – od beskompromisnog tehna, preko tech-house-a, deep house-a do nešto mekših zvukova, koji uživaju u besprekornim setovima i krcatim žurkama na kojima se potpuno opušteno ostaje i uživa do zore. Poput pritiskanja play dugmeta na muzičkim plejerima, ove žurke će učiniti da se “isključite” iz realnog vremena i prostora i prepustite samo magičnom svetu zavodljivih ritmova, neonskih svetala i dobrog vajba koji vas nosi.


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :