TIMO MAAS: Legenda nemačke tehno scene ponovo stiže u Beograd!

Datum objave:06.03.2015

Pročitano:4088 puta

Datum održavanja: 13.03.2015

Lokacija: Klub DOT, Beograd

Nakon četiri godine, legenda nemačke tehno scene Timo Maas ponovo stiže u Beograd u petak, 13. marta kada će nastupiti u beogradskom klubu Dot.

 

TIMO MAAS: Legenda nemačke tehno scene ponovo stiže u Beograd! | Klub DOT | 2015

 

Već 15 godina prošlo je od čuvenog Maasovog remiksa za numeru Azzido Da Bass – Dooms Night, trake koja ga je lansirala u vrh nemačke elektronske scene, ali karijera ovog tehno velikana datira 30 godina unazad. Svojim studijskim albumom “Lifer” iz 2013. godine, na kom gostuju Katie Cruel, James Lavelle iz sastava UNKLE i pevač grupe Placebo, Brian Molko, Maas je još jednom dokazao da klupski zvuk može da se kreće u okvirima moćnih vokalnih interpretacija.

 

Poslednjeg puta kada je bio u Beogradu, a to je bilo 6. maja 2011. u Belexpocentru, još jednom je podsetio naše sugrađane šta je to dobar tehno – a nakon skoro 4 godine, Beograd će 13. marta ponovo moći da uživa u Maasovom DJ setu, ovog puta u klubu Dot. Domaća podrška u sastavu Vada Janjić & Dušan Lazović učiniće ovaj party nezaobilaznom tačkom susreta gradskih klabera.

 

Ograničen broj ulaznica nalazi u pretptrodaji po ceni od 1.200 dinara, a karte se mogu kupiti na svim prodajnim mestima Eventima i Gigstixa, kao i online na www.eventim.rs i www.gigstix.com. Broj mesta je ograničen, pa nabavite svoju ulaznicu na vreme. 


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :