Timo Maas dolazi u Zagreb na WE LOVE SOUND festival

Datum objave:21.04.2017

Pročitano:3072 puta

Datum održavanja: 03.06.2017

By:Lana Borić

Lokacija: Zagreb

Velikan svetske elektronske muzike Timo Maas dolazi u Zagreb na festival WELOVESOUND. Nemački DJ već 30 godina osvaja publiku širom sveta, a njegov prepoznatljivi stil oduševio je i brojne muzičke zvezde kao što su Madonna, Fatboy Slim i Depeche Mode. Muzički svet posebno je iznenadila saradnja s legendarnim Beatlesom Paulom McCartneyem na pesmi 1985 koja je Timu donela nominaciju za Grammy. Timo u Zagrebu nastupa na open air delu #WELOVESOUND festivala 3. juna na prostoru sportskog parka Mladost na Savi, a koji će okupiti neka od najvećih imena svetske DJ scene.

 

Timo Maas

Timo Maas

Timo Maas poznat je po specifičnoj povezanosti koju na svakom nastupu ostvari s publikom. Njegovi nastupi ispunjeni snažnim plesnim ritmom nikoga ne ostavljaju ravnodušnim. Timo je već 15 godina rezident DJ na jednom od najluđih partyja na Ibizi, legendarnom programu Circoloco u klubu DC10, a nastupao je i na svim većim festivalima širom sveta i Evrope. Tokom karijere sarađivao je s velikanima svetske house i techno muzike kao što su Kidnap Kid, Loco Dice i James Teej. Upravo je s Teejom Timo izdao svoj poslednji album, Cuba EP koji plesnim latino ritmom osvaja svetske lestvice eletkronske muzike.

 


#WELOVSOUND festival u Zagrebu okuplja neka od vodećih imena svetske i domaće elektronske muzike. Loco Dice, Chris Liebing, tINI, Timo Maas te domaći Felver, Jogarde, ali i brojni drugi DJ-i pretvoriće na dva dana festivala Zagreb u evropsko party središte. Open air događaj održaće se na prostoru sportskog parka Mladost na Savi u subotu, 3. juna od 12 do 24 sata, a partiji u klubovima Johann Franck, Opera, The Best i Boogaloo održavaju se u noćnim satima 2. i 3. juna. Impresivna imena te vrhunska produkcija svetla i zvuka jamče spektakularan festival za pamćenje kojem je cilj postati tradicionalnim.

 

Timo Maas

Festival koji muzikom širi dobre vibracije deo prihoda od prodatih ulaznica, koje se mogu kupiti u sastavu Entrio.hr, darovaće organizaciji Znanje na djelu koja spaja obrazovni i poslovni svet, pomaže mladima da steknu praktična znanja i dobiju uvid u svet privrede. Posebne cene ulaznica vrede za studente kao i za Early bird ulaznice. 

 


Više informacija o festival možete pronaći na festivalskoj Facebook stranici i Facebook eventu.


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :