Barutana klub Beograd

Time Warp proslavlja 15 godina uspešne organizacije istoimenog događaja!

Datum objave:23.01.2009

Pročitano:4167 puta

By:Tijana Bogdanović

TIME WARP PARTY

Mannheim 04.04.2009. 
Najveca imena elektronske scene na jednom mestu!

Neverovatan line-up na 4 dance floor-a:

Sven Vath, Ritchie Hawtin, Dave Clarke, Carl Cox, Ricardo Villalobos, Chris Liebing, Luciano, Turntablerocker, Monika Kruse, Loco Dice, Josh Wink, Karotte, Marco Carola, Magda...


Počev od 1994. godine, Time Warp uspešno organizuje žurke u Mannheim-u i sada je opravdano počeo da se ubraja u vodeće dance event-e u Evropi. Što zbog line-up-a, što zbog kvaliteta organizacije, ovaj festival je postao platforma za elektronsku muziku i urban način života.
Iz godine u godinu Time Warp-u prisustvuje sve više ljudi iz inostranstva, što je samo jedan od dokaza kvaliteta ovog event-a. Isto tako, pomenuta organizacija se oprobala sa ovom žurkom u Pragu 2005., u Beču 2006. i slično, i definitivno dokazala svoj internacionalni duh.

Ove godine oni slave 15 godina odrzavanja, pa je JUNGLE TRIBE, zajedno sa Time-Warp-Serbia ekipom, rešila da vas obraduje i organizuje nezaboravno proputovanje kroz EVROPU.
Cena  proputovanja 270 eura
Cena karte za Time Warp 45 eura

Prijave do 01.03.2009.

Ograničen broj mesta i karata za festival!

Slike sa prošlih Time Warp dešavanja možete pogledati na www.myspace.com/time_warp_serbia ili na zvaničnoj prezentaciji festivala www.time-warp.de
Za sve dodatne informacije možete kontaktirati Jungle Tribe agenciju, 0112433747, ili nam jednostavno pisati na time-warp-serbia@hotmail.com.

vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :