TIJANA T ovog petka donosi sveže berlinske trake!

Datum objave:17.03.2015

Pročitano:5284 puta

Datum održavanja: 20.03.2015

Lokacija: Klub DOT, Beograd

Poznata figura beogradske muzičke i klupske scene, Tijana T, ponovo je u Beogradu i nakon mesec i po dana pauze imaće svoj “povratnički” DJ set ovog petka, 20. marta u DOT-u! To će biti prvi put Tijana nastupa u ovom klubu na adresi Francuska 6, a njoj će se za DJ pultom pridružiti Marko Milosavljević.

 

TIJANA T ovog petka donosi sveže berlinske trake! | Klub DOT | Beograd | 2015


Još od početka 2000-ih, kao autorka i voditeljka, Tijana je stvarala uticajne muzičke emisije na televiziji i radiju. Nekoliko godina ljudi su je prepoznavali kao "lice" Exit festivala. Spletom čudnih životnih okolnosti 2006. počinje izvođačku karijeru kao saradnik legendarnog njujorškog producenta Abe Duque-a. Zajedno imaju nekoliko popularnih vinil izdanja i njihov zajednički live act obišao je klubove i festivale širom sveta, Tijanin glas čuje se na izdanjima Gebruder Teichmann i Marc Houle-a. Tijana T je harizmatičan DJ, pušta sofisticiranu house i techno muziku i elegantno prevazilazi stilska ograničenja. Pored svojih maratonskih DJ setova u Beogradu, druga kuca joj je Berlin, a cesto nastupa po Evropi.

 

TIJANA T ovog petka donosi sveže berlinske trake! | Klub DOT | Beograd | 2015

 

U 2013. prvi put je kao DJ nastupala na We Love... žurci u legendarnom klubu Space na Ibizi, a 2014. donela joj je prvi buking u Berghain/Panoramabaru, trenutno najpoznatijem klubu na svetu, popularni Boiler Room Session i nastup u čuvenom njujorškom Output klubu. Tijana svake subote upoznaje publiku sa svojom omiljenom muzikom za ples na radiju B92 u emisiji "Subotom uveče sa Tijanom T". Nakon mesec i po dana koje je kvalitetno provela u Berlinu, Tijana je ponovo u Beogradu sa najsvežijom muzikom koju će puštati ovog petka u klubu Dot. Za DJ putom pridružiće joj se Marko Milosavljević, a karte će se prodavati na ulazu.


U subotu, 21. marta, pravo iz Pariza u Dot dolazi Moresounds, Francuz koji je uspeo na jedinstven način da objedini dub, hip hop sa rejv, džangl i dens muzikom. Prestižni FACT Magazin je uvrstio ovog mladića među 10 drum & bass producenata na koje treba da obratimo posebnu pažnju u ovoj godini. Lajnap će upotpuniti Necone, Side1, Rahmanee i Rashaad MC.


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :