TI SI MOJE OGLEDALO, JA SAM SUTRA!

Datum objave:21.07.2016

Pročitano:4963 puta

Datum održavanja: 22.07.2016 - 29.07.2016

By:Dragana Barjaktarević

Lokacija: Galerija Hadži

U galeriji Hadži (Hadži Melentijeva 70) sutra, 22. jula, u 20 časova otvara se izložba rapidografika „Ti si moje ogledalo, ja sam sutra“. To je prva samostalna izložba umetnice Mine Hure. 

 

Ti si moje ogledalo, ja sam sutra - Mina Hura

 

O radovima koje izlaže kaže da su inspirisani šumom, mističnim predelima i melodičnim galaksijama koje nastanjuje njena duša, ali u koje pušta i posmatrače. Na taj način, oblikovani tuđim percepcijama i reakcijama, njeni radovi dobijaju novi život.

 

Ti si moje ogledalo, ja sam sutra - Mina Hura

Mina je pre svega dizajner i ilustrator, a svoje ilustracije primenjuje gde stigne: od paterna za štampu na materijalu, preko knjiga, zidova, sve do igrica. Radila je u agencijama Superdot i McCann Beograd. Dizajner je snowboard opreme za brend „Wacky Sheep“. Radi na RTS-u na poziciji art dizajnera – grafički dizajn, obrada digitalne grafike i animacija.

 

Ti si moje ogledalo, ja sam sutra - Mina Hura

O svom kreativnom radu, Mina kaže: „Stvaram, razvijam, analiziram i krećem se između dizajna i umetnosti.Ostvarila sam vizuelni identitet koji je prepoznatljiv i jedinstven putem ilustracije, grafičkog dizajna u vidu digitalnog i tradicionalnog medija. Koristim svaki momenat za kreativnost, saradnju, istrazivanja i uživam u ilustraciji, fotogtafiji i animaciji.“

 

Više informacija na Facebook eventu.

 


vrh strane
Tagovi:
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :