Thievery Corporation pod reflektorima Arsenal festa!

Datum objave:20.04.2017

Pročitano:5204 puta

Datum održavanja: 23.06.2017

By:Maja Cvetković

Lokacija: Knežev arsenal, Kragujevac

Kultni sastav iz Vašingtona Thievery Corporation izaći će pod reflektore Arsenal festa u petak 23. juna. Grupa koju predvode Erik Hilton i Rob Garza ovaj put dolazi u punom koncertnom sastavu i to direktno u Kragujevac!

 

Thievery Corporation na Arsenal Festu

Osnovani u Vašingtonu 1995. godine, tokom poslednje decenije Thievery Corporation kontinuirano razvijaju svoj zvuk i šire uticaj kroz studijske albume “The Mirror Conspiracy”, “The Richest Man In Babylon” i “The Cosmic Game”. Njihove popularne kompilacije “Babylon Rewound”,  “The Outernational Sound” i “Abductions and Reconstructions” redefinisali su pojam savremene svetske muzike i proširili njen uticaj na moderno stvaralaštvo brojnih umetničkih pokreta širom planete. Ono što čini možda i najveću atrakciju na Thievery Corporation turnejama jesu brojni vokali koji pevaju neke od najvećih himni ovog sastava.

Pored atraktivnih koncerata, Thievery Corporation su svetskoj javnosti poznati i po snažnom društvenom angažmanu i antiglobalističkom aktivizmu. Takođe, oni su i jedni od najsnažnijih abasadora Svetskog programa za hranu pri Ujedinjenim nacijama, uz čiju su pomoć uspeli da iprovociraju svesno razmišljanje svojih današnjih, veoma brojnih sledbenika.

 


Ovaj sastav je poslednji put gostovao u Srbiji 2010. godine, a za koncet na Arsenal festu, kako su najavili, spremaju posebnu listu njihovih velikih hitova.Thievery Corporation će ove godine, uz sastave Anthrax, Buzzcocks, Elvis Jackson, Urban & 4, Rambo Amadeus, učiniti Arsenal fest jednim od najvažnijih festivala u regionu.

Arsenal Fest 07 biće održan u Kragujevcu 22, 23. i 24. juna. U promo periodu komplet ulaznica za sve tri večeri Arsenala 07 košta samo 1.800 dinara, dok je pojedinačna ulaznica 1.000 dinara. Ulaznice se mogu naći na svim prodajnim mestima Eventima.

U Kragujevcu ulaznice za Arsenal 07 se mogu naći i u Domu omladine, Branka Radičevića 1: Nedelja od 12:00-20:00 | Ponedeljak od 09:00-21:00

Arsenal se tradicionalno održava u fantastičnim prostorima na otvorenom u "Kneževom arsenalu", bivšoj fabrici naoružanja iz 19. veka, i u zelenilom bogatoj "Zastavinoj bašti", kao i u obližnjoj rustičnoj “Čaurnici".


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :