THE TUBE WEEKEND: Žurka FALSO BERLINA & Italijanski i DJ i producent MANUEL DE LA MARE

Datum objave:08.01.2016

Pročitano:4063 puta

Datum održavanja: 08.01.2016 - 09.01.2016

By:Iva Arifaj

Lokacija: The Tube, Beograd

Prvi petak iza Nove godine zakazan je za domaće DJ-eve i žurku pod nazivom FALSO BERLINA. Publici će se prvi put ove sezone predstaviti DJ Goya, Luka Vuković i Ivan Radojević, koji će raditi B2B i na kraju Estray i Depra. Ekipa koju ste najčešće mogli da čujete u klubu KPTM ovog puta će vas provozati na podijumu kluba The Tube.

 

THE TUBE WEEKEND: Žurka FALSO BERLINA

 

Karte će se prodavati na ulazu u klub po ceni od 250. Napominje se da je ulazak u trenerkama zabranjen i da je age limit 21+

Italijanski producent i DJ Manuel de la Mare stiže u Tjub 9. januara. Ljubitelji kvalitetnog zvuka biće dočekani uz odličan lineup jer će ih, pored gosta iz inostranstva, svojim muzičkim stilom obradovati naša fenomenalna Lady Dee i Goran Starčević. 

 

THE TUBE WEEKEND: Italijanski i DJ i producent MANUEL DE LA MARE

Manuel de la Mare uspešan je producent koji dolazi iz Italije, takodje poznat i pod nazivima After Tea i Combo. Njegova muzika kombinuje elemente Italo densa, deep house i minimal melodije. Pokrenuo je lejblove pod nazivom „303 lovers“ i „Hotfingers“ zajedno sa Alex Kenji-em i Luigi Roccom još 2007. godine i od tada ova dva lejbla napreduju velikom brzinom.
Remix trake „Dancin“ od Ian Roundsa bila je prekretnica u njegovoj karijeri. Traka je dostigla Beatport top 10 i dobila podršku priznatih zvezda kao što je Roger Sanchez. Nakon nekoliko godina, tačnije 2011. Manuel je ostvario saradnju sa britanskim producentom Mark Knight-om. Njihova traka „Snapshot“ iznata je na lejblu Toolroom Records, čiji je vlacnik sam Knight.


U 2012. dobio je DJ rezidenciju u Hard Rock-u (Las Vegas), zatim je nastupao na Ultra Music Festivalu u Majamiju, tu su i Space Ibiza, Amnesia i Ministry of Sound u Londonu.

 

Cena karte iznosi 400 dinara tokom cele noći i prodavaće se na ulazu u klub.


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :