The Tube: Lady Dee, Mancha & Mark Panic i Acim!

Datum objave:28.01.2016

Pročitano:4593 puta

Datum održavanja: 29.01.2016

By:Iva Arifaj

Lokacija: The Tube, Beograd

Poslednji petak ovog meseca rezervisan je za domaći lineup. Najpozitivniju moguću energiju 29. Januara preneće vam Lady Dee, koja svojim setovima očarava publiku i diže ih do plafona kluba. Tu su Mancha I Panić odavno poznati dvojac beogradskom klabingu. Svojim djuskanjem i odličnom vožnjom od progressive do techno zvuka neće vam dozvoliti da stanete. Na kraju tu je i Aćim, stara glava noćnog života koji će svojim mixom začiniti žurku.

 

 

Lady Dee


Lady Dee je umetničko ime Dijane Knezević koja je dj-ingom pocela da se bavi 2009. godine i već tada beleži svoje prve nastupe u zemljama regiona.


Njena ljubav prema muzici predstavljena je prvenstveno house zvucima, dok se tokom svog razvoja na sceni priblizila tech- house i techno zvuku. Njene setove imali smo priliku da čujemo u najposecenijim prestonickim klubovima rezervisanim za elektronsku muziku, kao što su Tube, Mladost, Brankow, dok se medju festivalskim nastupima izdvajaju oni na Enter Festival-u Hrvatskoj i Love Fest-u u Vrnjackoj Banji. Najupečatljiviji momenat u njenoj dosadasnjoj karijeri bio je nastup na Amsterdam Dance Event-u 2013. godine.


Mancha&Panic, dva beogradska DJ-a i spoj fenomenalne energije. Božidar Mančić i Marko Panić pristižu sa različitih strana elektronske muzike, medjutim oni su u svom zajedničkom radu našli tanku liniju izmedju techno i progressive zvuka i na njoj voze publiku već duže vreme. Nastupali su u skoro svim beogradskim klubovima vezanim za elektronsku muziku, što zajedno, što odvojeno, a takodje su nastupali i na Urban Bug stage-u (Exit festival). Odvojeno sviraju i prave malo drugačiju vrstu muzike, ali kada se sabere sve je to suv kvalitet.

 

Karte će se prodavati na ulazu u klub po ceni od 250 dinara.
Napomena: Ulaz u trenerkama je IZRIČITO zabranjen, kao I osobama ispod 21. godinu. Ponesite lične karte.


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :