The Spectrum III – Syndrome u rumskom Domu Omladine

Datum objave:07.12.2016

Pročitano:3914 puta

Datum održavanja: 24.12.2016

Lokacija: Dom omladine, Ruma

Serijal žurki elektronske muzike pod nazivom ,,Spectrum“ se nastavlja i ovog meseca u rumskom Domu Omladine. Ovaj festival za cilj ima promociju domaćih, mladih autora elektronske muzike, a 24. decembra nas očekuje nastup sledećih izvođača:

 

 

Ilija Đoković

 

Ovaj mladi DJ iz Smedereva predstavlja jedno od najrspektivnijih imena na domaćoj techno sceni. Poznat je po izuzetnom osećaju za ritam, sjajnom kombinovanju melodije i euforije techno muzike i odličnom razumevanju publike. Ilija je u prošlosti sarađivao sa poznatim imenima sa scene, kao što su Nakadia , Loco & Jam, Tania Vulcano, D-Unity i Matt Sassari. Ilija narednog vikenda nastupa u Salzburgu.


https://www.facebook.com/djokovicilija/


Kristina Lalić

 

Kristina Lalić


Kristina je fanovima domaće elektronske muzike veoma dobro poznata. Ova devojka je na sceni prisutna već više od 10 godina. Kristina se bavi isključivo autorskim radom koji se može opisati kao muzičko-atmosfersko underground putovanje. Kristina je u prošlosti svoju muziku izdavala pod okriljem Naked Lunch, Gain Records i Start Records izdavačkih kuća. Prilično je aktivna na beogradskoj sceni i jedan je od glavnih boraca za istu.


https://www.facebook.com/kristinalalicofficial/


LK.


Luka Kricković je mladi DJ iz Kikinde od samog početka bavljenja muzikom eksperimentisao je sa različitim žanrovima od neurofunka do techna, dok u poslednje vreme plovi deep house vodama. Lukine mikseve možete preslušati putem ovog linka: soundcloud.com/lk-sc


https://www.facebook.com/theofficiallk/


Organizatori ovog festivala – ECOrganization Ruma i Chameleon pomeraju granice tehničkom produkcijom i žurkom svakim narednim izadnjem festivala, stoga možemo očekivati da će naredni Spectrum biti najbolji do sada.

 

Cena ulaznice u pretprodaji iznosi 300 dinara, dok je cena karte na dan koncerta 500 dinara.
Detalje o ovom festivalu potražite putem sledećeg linka: https://www.facebook.com/events/1006939032785684/
 


vrh strane
Tagovi:
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :