The PlayBrothers vas laganim i prodornim ritmovima uvode u magičnu noć na Urban Bugu

Datum objave:08.07.2016

Pročitano:4272 puta

By:Marija Joksimović

Lokacija: Petrovaradinska Tvrđava, Novi Sad

Di-džej duo The PlayBrothers večeras od 20h preuzima pult na Urban Bug Stageu. Iako je najavljeno da će nastupati sa di-žejem Easy A, zbog male izmene u lineupu, ovaj dvojac će nasutpiti solo...  a možda se desi neko iznenađenje, pa ipak budu tri di-džeja za pultom. Banite na Urban Bug Stage večeras od 20h da vidite šta će se tačno dešavati.  A evo šta The PlayBrothers imaju da kažu pred nastup.

 

The Playbrothers

The Playbrothers

 

Koliki je izazov raditi B2B2B setove?

The PlayBrothers: B2B uvek predstavlja veliki izazov, pogotovo sa di-džejevima sa kojima nismo sarađivali ili koji rade različit žanr od našeg. Ali najbitnije od svega je da svi ispoljavamo istu ljubav ka muzici. Elem, kombinovanje različitih žanrova uvek može da proizađe u nešto zanimljivo.


Koji je najbolji trenutak koji pamtite na Urban Bug Stageu? Ili ako prvi put nastupate kakve su vam prve impresije?

 

The PlayBrothers: Svako jutro bez sumnje osvanemo na Urban Bugu, a tako će ostati i ubuduće. Jedan trenutak nam je ostao upečatljiv sa prošlogodišnjeg Exita. Naime, bili smo na Urban Bugu u nekim kasnim jutarnjim satima, prašine je bilo u izobilju, sunčani zraci su probijali kroz istu i trenutak kada smo prvi put čuli traku "Catch You By Suprise", to je bilo nešto neopisivo, taj trenutak će nam ostati dugo, dugo urezan u sećanje.


Kakav set spremate za ovaj Exit, šta publika može da očekuje?


The PlayBrothers: Vrlo smo uzbuđeni zbog nastupa na našem omiljenom malom stejdžu, spremamo jedan laganiji, ali kvalitetan deep/tech warm up za artiste koji će nastupiti posle nas. Publici možemo da poručimo da se neće pokajati ako dođu da nas čuju, jer će set biti lagan, ali vrlo prodoran i niko nece ostati ravnodušan prema našem vajbu, čak i u osam uveče.


Urban Bug Stage ove godine donosi #triplemagic na Exit u okviru koga će kroz triple back setove nastupiti 117 di-džejeva.

Prati nas na Facebook stranici Urban Bug Stage.


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :